Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Gospodar demona iz Karende - treća knjiga Malorijade

Gospodar demona iz Karende - treća knjiga Malorijade

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dejvid Edings


ISBN:

978-86-521-0297-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1874

Broj strana:

400

Težina:

509 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zarobljenici Njegovog carskog veličanstva.

Zandramas je otela tek rođenog sina kralja Gariona i pobjegla s namjerom da iskoristi dijete u obredu posle kojeg će zavladati Usud Tame. Garion s prijateljima kreće u potragu, ali će ih zarobiti malorijski car Zakat, koji je, iako srdačan, izričito zabranio da napuste dvor u Mal Zetu.

Demonske horde su u međuvremenu poharale gradove ka kojima se družina uputila. Zandramas sve brže juri ka svom cilju. Kelska proročica otkriva Garionu i njegovoj družini da moraju biti u drevnom dvorcu Ašabi za samo nekoliko dana ili će Zandramas pobijediti i prije samog sukoba. Utom se strahotna kobna kuga raširi ulicama Mal Zeta, a car zabranjuje da iko kroči van kapija.
Tako se nastavlja popularna Malorijada Dejvida Edingsa, a epsko putešestvije počinje preko novog kontinenta i među čudesnim narodima zarobljenim u mučnim nastojanjima da ožive vjeru umrloga boga. Ovo je veličanstvena priča o drevnim sukobljenim usudima koji se bore da prevladaju svijetom.

  • Prevodilac: Suzana Stevanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zarobljenici Njegovog carskog veličanstva. Zandramas je otela tek rođenog sina kralja Gariona i pobjegla s namjerom da iskoristi dijete u obredu posle kojeg će zavladati Usud Tame. Garion s prijateljima kreće u potragu, ali će ih zarobiti malorijski car Zakat, koji je, iako srdačan, izričito zabranio da napuste dvor u Mal Zetu. Demonske horde su u međuvremenu poharale gradove ka kojima se družina uputila. Zandramas sve brže juri ka svom cilju. Kelska proročica otkriva Garionu i njegovoj družini da moraju biti u drevnom dvorcu Ašabi za samo nekoliko dana ili će Zandramas pobijediti i prije samog sukoba. Utom se strahotna kobna kuga raširi ulicama Mal Zeta, a car zabranjuje da iko kroči van kapija. Tako se nastavlja popularna Malorijada Dejvida Edingsa, a epsko putešestvije počinje preko novog kontinenta i među čudesnim narodima zarobljenim u mučnim nastojanjima da ožive vjeru umrloga boga. Ovo je veličanstvena priča o drevnim sukobljenim usudima koji se bore da prevladaju svijetom.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter