Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Devojka koja je pronašla svoje srce

Devojka koja je pronašla svoje srce

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03588-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6229

Broj strana:

303

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U svetu u kojem devojka može da bude samo dobra, poslušna i pre svega lepa, nema mesta za stvari koje Izabel voli. Kada je Maman primora da odseče prste na stopalima kako bi uspela da navuče cipelicu i uda se za princa, prevara će biti otkrivena i princ će umesto nje izabrati Elu, dobru polusestru, savršenu Pepeljugu iz bajke. Ipak, da li je jedina sudbina zle polusestre da ostane u zapećku, osuđena na nesreću?

Ovo je priča iz drugog vremena, onog u kom su vukovi sačekivali devojčice u šumama, u kom su zveri tumarale hodnicima ukletih zamkova i veštice vrebale decu iz svojih slatkih kuća sa ušećerenim krovovima.

To vreme je odavno prošlo. Ali vukovi su i dalje ovde i, verujte, dvostruko su lukaviji. Zveri su takođe tu. I smrt još vreba iz šećerne glazure.

Ovo je priča za svaku devojku koja skrene s puta. I za onu koja je izgubila sebe. Znajte, veoma je opasno skrenuti s pravog puta.

Ali ponekad je još opasnije ostati na njemu.

  • Originalni naziv: Stepsister
  • Prevodilac: Aida Bajazet
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U svetu u kojem devojka može da bude samo dobra, poslušna i pre svega lepa, nema mesta za stvari koje Izabel voli. Kada je Maman primora da odseče prste na stopalima kako bi uspela da navuče cipelicu i uda se za princa, prevara će biti otkrivena i princ će umesto nje izabrati Elu, dobru polusestru, savršenu Pepeljugu iz bajke. Ipak, da li je jedina sudbina zle polusestre da ostane u zapećku, osuđena na nesreću? Ovo je priča iz drugog vremena, onog u kom su vukovi sačekivali devojčice u šumama, u kom su zveri tumarale hodnicima ukletih zamkova i veštice vrebale decu iz svojih slatkih kuća sa ušećerenim krovovima. To vreme je odavno prošlo. Ali vukovi su i dalje ovde i, verujte, dvostruko su lukaviji. Zveri su takođe tu. I smrt još vreba iz šećerne glazure. Ovo je priča za svaku devojku koja skrene s puta. I za onu koja je izgubila sebe. Znajte, veoma je opasno skrenuti s pravog puta. Ali ponekad je još opasnije ostati na njemu.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter