Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Neustrašivo srce

Neustrašivo srce

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-04232-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8571

Broj strana:

288

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Jednom davno, baš davno, živela jedna prelepa devojka. Usne joj behu boje zrelih trešanja, koža meka i bela kao sneg, kosa crna kao gar. Ušla je u Mračnu šumu, a pored nje je jahao kraljičin lovac. Kada su stali da se odmore, lovac je izvukao bodež iz korica i uzeo joj srce.

Nije se iznenadila, čula je glasine, šapate. Otrovni glasovi govorili su da je previše dobra i naivna da vlada, a ona je poverovala u to. Ipak, uz pomoć sedam tajanstvenih stranaca, ona uspeva da preživi i sada mora da dokaže da ni najmračnija magija ne može da pobedi hrabar duh i moć dobrote.

Reći ćete da su ovo samo priče. Da su to samo bajke i puke izmišljotine. Ali u dubinama Mračne šume dešava se mnogo više nego što možete zamisliti. Držite se staze, kažu stare žene. I ne ulazite u šumu. Jednog dana moraćete da zađete duboko u tu šumu i pronađete ono što vas tamo čeka. Ako to ne učinite, ono će sigurno pronaći vas.

  • Originalni naziv: Poisoned
  • Prevodilac: Aida Bajazet
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jednom davno, baš davno, živela jedna prelepa devojka. Usne joj behu boje zrelih trešanja, koža meka i bela kao sneg, kosa crna kao gar. Ušla je u Mračnu šumu, a pored nje je jahao kraljičin lovac. Kada su stali da se odmore, lovac je izvukao bodež iz korica i uzeo joj srce. Nije se iznenadila, čula je glasine, šapate. Otrovni glasovi govorili su da je previše dobra i naivna da vlada, a ona je poverovala u to. Ipak, uz pomoć sedam tajanstvenih stranaca, ona uspeva da preživi i sada mora da dokaže da ni najmračnija magija ne može da pobedi hrabar duh i moć dobrote. Reći ćete da su ovo samo priče. Da su to samo bajke i puke izmišljotine. Ali u dubinama Mračne šume dešava se mnogo više nego što možete zamisliti. Držite se staze, kažu stare žene. I ne ulazite u šumu. Jednog dana moraćete da zađete duboko u tu šumu i pronađete ono što vas tamo čeka. Ako to ne učinite, ono će sigurno pronaći vas.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter