Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Daren Shan - Cirkus nakaza, knjiga prva

Daren Shan - Cirkus nakaza, knjiga prva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Darren Shan


ISBN:

978-953-220-546-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7593

Broj strana:

175

Težina:

190 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Darren Shan, autor i pripovjedač kultnog Cirkusa nakaza, na samom početku romana upozorit će čitatelja: Stvarni život je okrutan i opak, a zlo nerijetko pobjeđuje. I, uistinu, zlo će početi pobjeđivati kada Darren i njegovi prijatelji pronađu ulaznicu za putujući Cirkus nakaza, koji će im obećati prikazivanje nevjerojatnih kreatura kao što su dječak-zmija, čovjek-vuk, te izvjesni Larten Crepsley i njegova golema paučica. Tko bi, za ime svijeta, tako nešto poželio propustiti? Školarac Darren i njegov prijatelj Steve svakako to ne namjeravaju.

Pa će se zato jedne subote navečer iskrasti i otići u mračne i sablasne prostorije starog kazališta s napuklim, na mjestima razbijenim prozorima. Sve što ćete večeras vidjeti stvarno je. Svaka od kreatura koja sudjeluje u ovoj predstavi jedinstvena je – a niti jedna nije bezazlena, upozorit će ih na samom početku gospodin Tall. I nimalo ne pretjeruje – što će se brzo dokazati, kada vukodlak iz predstave odgrize ruku jednome od posjetitelja. No, i to će biti mačji kašalj prema trenutku kada Steve u gospodinu Crepsleyju prepozna poznatog vampira, i osjeti neodoljivu želju da mu se – pridruži.

Svatko tko je uživao u Fear Streetu, kultnom horor serijalu američkog autora R. L. Stinea, obožavat će debitantski roman britanskog autora Darrena Shana. Nije bez razloga JK Rowling o ovom romanu napisala: Žestokog ritma i neodoljiv, prepun jezovitih pojedinosti, a filmska tvrtka Warner Brothers već otkupila filmska prava. Uistinu, Cirkus nakaza uzbudljiva je vožnja koja će svakog čitatelja natjerati na bjesomučno okretanje stranica.

Prvi roman u serijalu Saga o Darrenu Shanu o krvožednim vampirima i još pokojem užasu, koji se sastoji od trinaest romana, svi odreda bestseleri, popularni su među mladim čitateljima – koji znaju, baš kao i Darren Shan, da pravi život zna biti itekako okrutan.

  • Originalni naziv: The Saga of Darren Shan:...
  • Prevodilac: Mario Jović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Darren Shan, autor i pripovjedač kultnog Cirkusa nakaza, na samom početku romana upozorit će čitatelja: Stvarni život je okrutan i opak, a zlo nerijetko pobjeđuje. I, uistinu, zlo će početi pobjeđivati kada Darren i njegovi prijatelji pronađu ulaznicu za putujući Cirkus nakaza, koji će im obećati prikazivanje nevjerojatnih kreatura kao što su dječak-zmija, čovjek-vuk, te izvjesni Larten Crepsley i njegova golema paučica. Tko bi, za ime svijeta, tako nešto poželio propustiti? Školarac Darren i njegov prijatelj Steve svakako to ne namjeravaju. Pa će se zato jedne subote navečer iskrasti i otići u mračne i sablasne prostorije starog kazališta s napuklim, na mjestima razbijenim prozorima. Sve što ćete večeras vidjeti stvarno je. Svaka od kreatura koja sudjeluje u ovoj predstavi jedinstvena je – a niti jedna nije bezazlena, upozorit će ih na samom početku gospodin Tall. I nimalo ne pretjeruje – što će se brzo dokazati, kada vukodlak iz predstave odgrize ruku jednome od posjetitelja. No, i to će biti mačji kašalj prema trenutku kada Steve u gospodinu Crepsleyju prepozna poznatog vampira, i osjeti neodoljivu želju da mu se – pridruži. Svatko tko je uživao u Fear Streetu, kultnom horor serijalu američkog autora R. L. Stinea, obožavat će debitantski roman britanskog autora Darrena Shana. Nije bez razloga JK Rowling o ovom romanu napisala: Žestokog ritma i neodoljiv, prepun jezovitih pojedinosti, a filmska tvrtka Warner Brothers već otkupila filmska prava. Uistinu, Cirkus nakaza uzbudljiva je vožnja koja će svakog čitatelja natjerati na bjesomučno okretanje stranica. Prvi roman u serijalu Saga o Darrenu Shanu o krvožednim vampirima i još pokojem užasu, koji se sastoji od trinaest romana, svi odreda bestseleri, popularni su među mladim čitateljima – koji znaju, baš kao i Darren Shan, da pravi život zna biti itekako okrutan.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter