Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Daren Shan - Vampirov pomoćnik, knjiga druga

Daren Shan - Vampirov pomoćnik, knjiga druga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Darren Shan


ISBN:

978-953-220-579-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7594

Broj strana:

167

Težina:

190 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Što se dogodi kada postanete vampir protiv svoje volje? Morate piti ljudsku krv kako bi preživjeli, ali se ne prepoznajete u ulozi zlikovca iz horor filmova. A nekoć ste bili običan dječak – pristojan i drag. Dilema mladog pripovjedača i glavnog lika, Darrena Shana, u ovom je nastavku još izraženija. U prvoj knjizi, Darren pristaje postati poluvampirom kako bi spasio život prijatelju Steveu. Da bi sve bilo po pravilima on mora odglumiti svoju smrt, biti živ zakopan i onda biti iskopan kao polučovjek bez doma i prijatelja. Ovaj nastavak prati Darrenov novi, usamljeni život poluvampira, dok mu u žilama teče prokleta krv njegovog tutora gospodina Crepsleyja.

Naravno, Darren mora mnogo naučiti o svom novom natprirodnom stanju. Na primjer, ne mogu mu narasti očnjaci, iako je mislio da se to događa svim vampirima. Ne može mijenjati oblik niti letjeti, a jedini učinak češnjaka je loš zadah… No, najteže će mu biti kad se pridruži Cirkusu nakaza, predstavi koja je prouzročila nevolje njemu i Steveu.

Čovjek-vuk, Dječak-zmija i cijela galerija bizarnih likova ponudit će uzbuđenje van svih očekivanja. A ako to niste dosada, čitajući ovaj nastavak jednostavno ćete zavoljeti Darrena, dječaka koji će učiniti sve za prijateljstvo.

  • Originalni naziv: The Saga of Darren Shan:...
  • Prevodilac: Mario Jović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Što se dogodi kada postanete vampir protiv svoje volje? Morate piti ljudsku krv kako bi preživjeli, ali se ne prepoznajete u ulozi zlikovca iz horor filmova. A nekoć ste bili običan dječak – pristojan i drag. Dilema mladog pripovjedača i glavnog lika, Darrena Shana, u ovom je nastavku još izraženija. U prvoj knjizi, Darren pristaje postati poluvampirom kako bi spasio život prijatelju Steveu. Da bi sve bilo po pravilima on mora odglumiti svoju smrt, biti živ zakopan i onda biti iskopan kao polučovjek bez doma i prijatelja. Ovaj nastavak prati Darrenov novi, usamljeni život poluvampira, dok mu u žilama teče prokleta krv njegovog tutora gospodina Crepsleyja. Naravno, Darren mora mnogo naučiti o svom novom natprirodnom stanju. Na primjer, ne mogu mu narasti očnjaci, iako je mislio da se to događa svim vampirima. Ne može mijenjati oblik niti letjeti, a jedini učinak češnjaka je loš zadah… No, najteže će mu biti kad se pridruži Cirkusu nakaza, predstavi koja je prouzročila nevolje njemu i Steveu. Čovjek-vuk, Dječak-zmija i cijela galerija bizarnih likova ponudit će uzbuđenje van svih očekivanja. A ako to niste dosada, čitajući ovaj nastavak jednostavno ćete zavoljeti Darrena, dječaka koji će učiniti sve za prijateljstvo.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter