Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Čovjek koji nije želio da voli

Čovjek koji nije želio da voli

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7470-361-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

K8911

Broj strana:

340

Težina:

329 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tancredi je muškarac iz snova: obdaren magnetskom privlačnošću, vlasnik otoka na Fidžiju i vila po cijelom svijetu, privatnog zrakoplova. Svaka žena prije ili kasnije popusti pred njegovim šarmom. Ali stara rana koja ga je zauvijek promijenila Tancrediju ne dopušta da zavoli. Barem dok ne upozna Sofiju, nadarenu pijanisticu koja je odustala od glazbe zbog zavjeta danog u ime ljubavi. Dovoljan je jedan pogled da Tancredi izgubi glavu i postane opsjednut željom za Sofijom. Ali Sofia već ima ljubav svog života: njegovo je ime Andrea, a njezina ljubav vječna. Ali, može li ijedna žena odbaciti bezgraničnu strast koja joj je odjednom okrenula život naglavce i navela ju na preispitivanje svih uvjerenja?

Dvije izgubljene duše, jedna strastvena ljubavna priča puna želje, jedan napet roman pun osjećaja koji označava novi korak za autora koji je prethodnim djelima osvojio milijune čitatelja diljem svijeta.

  • Originalni naziv: Luomo Che non Voleva...
  • Prevodilac: Kristina Koprivšek
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Tancredi je muškarac iz snova: obdaren magnetskom privlačnošću, vlasnik otoka na Fidžiju i vila po cijelom svijetu, privatnog zrakoplova. Svaka žena prije ili kasnije popusti pred njegovim šarmom. Ali stara rana koja ga je zauvijek promijenila Tancrediju ne dopušta da zavoli. Barem dok ne upozna Sofiju, nadarenu pijanisticu koja je odustala od glazbe zbog zavjeta danog u ime ljubavi. Dovoljan je jedan pogled da Tancredi izgubi glavu i postane opsjednut željom za Sofijom. Ali Sofia već ima ljubav svog života: njegovo je ime Andrea, a njezina ljubav vječna. Ali, može li ijedna žena odbaciti bezgraničnu strast koja joj je odjednom okrenula život naglavce i navela ju na preispitivanje svih uvjerenja? Dvije izgubljene duše, jedna strastvena ljubavna priča puna želje, jedan napet roman pun osjećaja koji označava novi korak za autora koji je prethodnim djelima osvojio milijune čitatelja diljem svijeta.

Dodatne informacije

Izdavač Nova Knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter