Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Ti si opsesija

Ti si opsesija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-462-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4644

Broj strana:

153

Težina:

286 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

On o njoj ne zna ništa, ali želi sve da zna.

Ona zna mnoge njegove tajne, ali ne zna kako će se sve završiti.
Đovani je tridesetpetogodišnji muškarac, uspešan u poslu i u životu.

Objavio je nekoliko bestselera, voli svoju lepu, ironičnu i inteligentnu ženu i ima divnu kćerkicu. On je klasičan muškarac kojem ništa ne nedostaje da bi bio srećan. Njegovi romani se dopadaju drugima: svojim pričama i rečima on uspeva da pronikne u psihologiju žena, da ih nasmeje i dotakne. Jedne večeri, na Fejsbuku dobija poruku koja odmah ostavlja snažan utisak na njega. Ona se zove Luna, najverovatnije je njegova obožavateljka. Izdvaja se od prvog trenutka kao briljantna i smela devojka, ali veoma pazi da, osim imena, ništa ne otkrije o sebi. Četovanje s tom tajanstvenom ženom prvo se preobražava u nevinu igru, potom, iz dana u dan, u intrigantnu virtuelnu vezu, i, na kraju, u pravu-pravcatu opsesiju. Pa ipak, Luna se nikad nije pokazala; ona nastavlja da se brani zavodljivim oružjem tajne. Osećanja i nemir zbog te nepoznate žene, privlačnost koju oseća zbog njenog razmišljanja i provokacija, uvek ograničenih na čet, postaju njegova svakodnevna potreba. Ali ko je ona zaista? Kako toliko zna o njegovom životu? Možda je Đovani, a da to nije ni shvatio, nešto zgrešio u prošlosti? Strast i želja počinju toliko da opterećuju pisca da on odlučuje da je upozna…
Virtuelna stvarnost lako zagolica sujetu i maštu, ona ogoljuje ljudske slabosti i hrani ljubavnu sumnju. Da li je, u svetu koji se lomi između realnog i virtuelnog, trajna ljubav još moguća ili su iskušenja suviše jaka?
Odgovori su možda u ovoj priči.
Federiko Moća se vraća u knjižare romanom Ti si opsesija, pričom o strasti i zreloj ljubavi, koja se suočava s danas posebno aktuelnim izazovom – izazovom „virtuelnog greha“. I dalje u korenu osećanja između muškarca i žene, Moća ovog puta istražuje kako su nove tehnologije i društvene mreže promenile dinamiku društvenih odnosa i života udvoje.

  • Originalni naziv: Tu sei ossessione / Federico...
  • Prevodilac: Biljana Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

On o njoj ne zna ništa, ali želi sve da zna. Ona zna mnoge njegove tajne, ali ne zna kako će se sve završiti. Đovani je tridesetpetogodišnji muškarac, uspešan u poslu i u životu. Objavio je nekoliko bestselera, voli svoju lepu, ironičnu i inteligentnu ženu i ima divnu kćerkicu. On je klasičan muškarac kojem ništa ne nedostaje da bi bio srećan. Njegovi romani se dopadaju drugima: svojim pričama i rečima on uspeva da pronikne u psihologiju žena, da ih nasmeje i dotakne. Jedne večeri, na Fejsbuku dobija poruku koja odmah ostavlja snažan utisak na njega. Ona se zove Luna, najverovatnije je njegova obožavateljka. Izdvaja se od prvog trenutka kao briljantna i smela devojka, ali veoma pazi da, osim imena, ništa ne otkrije o sebi. Četovanje s tom tajanstvenom ženom prvo se preobražava u nevinu igru, potom, iz dana u dan, u intrigantnu virtuelnu vezu, i, na kraju, u pravu-pravcatu opsesiju. Pa ipak, Luna se nikad nije pokazala; ona nastavlja da se brani zavodljivim oružjem tajne. Osećanja i nemir zbog te nepoznate žene, privlačnost koju oseća zbog njenog razmišljanja i provokacija, uvek ograničenih na čet, postaju njegova svakodnevna potreba. Ali ko je ona zaista? Kako toliko zna o njegovom životu? Možda je Đovani, a da to nije ni shvatio, nešto zgrešio u prošlosti? Strast i želja počinju toliko da opterećuju pisca da on odlučuje da je upozna… Virtuelna stvarnost lako zagolica sujetu i maštu, ona ogoljuje ljudske slabosti i hrani ljubavnu sumnju. Da li je, u svetu koji se lomi između realnog i virtuelnog, trajna ljubav još moguća ili su iskušenja suviše jaka? Odgovori su možda u ovoj priči. Federiko Moća se vraća u knjižare romanom Ti si opsesija, pričom o strasti i zreloj ljubavi, koja se suočava s danas posebno aktuelnim izazovom – izazovom „virtuelnog greha“. I dalje u korenu osećanja između muškarca i žene, Moća ovog puta istražuje kako su nove tehnologije i društvene mreže promenile dinamiku društvenih odnosa i života udvoje.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter