Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

CCNP BSCI - zvanični udžbenik za polaganje ispita + CD

CCNP BSCI - zvanični udžbenik za polaganje ispita + CD

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7310-418-8

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K3279

Broj strana:

640

Težina:

950 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

55,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

CCNP BSCI Zvanični udžbenik za polaganje ispita, četvrto izdanje, jedan je od najboljih Ciscovih udžbenika koji je orijentiran na ciljeve BSCI ispita. Uspješno položen ispit BSCI 642-901 će značiti da imate znanje i sposobnosti koje su neophodne za korištenje naprednog IP adresiranja i rutiranja prilikom implementiranja skalabilnosti za Ciscove ugrađene usluge (Cisco integrated services routers - ISR) povezane na LAN i WAN računske mreže.

Savladajte sve oblasti koje su obuhvaćene ispitom 642-901 koristeći zvaničan udžbenik.
Provjerite svoje znanje na početku svakog poglavlja.
Razmotrite osnovne koncepte koristeći preglede osnovnih znanja.
Utvrdite stečeno znanje pomoću više stotina pitanja koja se nalaze na propratnom CDROM-u.

Zvanični udžbenik će vam pomoći da savladate sve oblasti koje su obuhvaćene ispitom CCNP BSCI, uključujući:
Osnovne principe rutiranja za projektiranje i upravljanje skalabilnim računskim mrežama
EIGRP, OSPF i IS-IS funkcije i operacije
Osnovnu BGP konfiguraciju
Višesmjerno rutiranje
Mogućnosti Cisco IOS® rutiranja, uključujući redistribuciju, filtriranje ruta i DHCPIPv6 adresiranje i prelazak sa IPv4 na IPv6
Propratni CD-ROM

Na CD-ROM-u se nalazi elektronska kopija knjige i više od 200 kontrolnih pitanja za BSCI ispit, uključujući i pitanja koja simuliraju ispit, a sve to možete koristiti prilikom učenja i testiranja i u obliku elektronskih flesh kartica.
CCNP BSCI Zvanični udžbenik za polaganje ispita, četvrto izdanje, prati logičku organizaciju ciljeva BSCI ispita. Materijal u knjizi je koncizan, usmjeren da zadrži pažnju čitaoca i da mu pomogne zapamtiti ciljeve ispita. Testovi „Da li ovo već znate?“ se nalaze na početku svakog poglavlja i omogućavaju vam da procjenite koliko vremena vam je potrebno za svaki odjeljak. Spisak tema ispita i tabele u pregledu gradiva će vam olakšati pronalaženje informacija, a predstavljaju i kratki podsjetnik koji uvijek možete upotrijebiti. Vježbe vam pomažu da iz vida ne gubite praktične ciljeve ispita i stoga omogućavaju da se prisjetite gradiva tijekom ispita. Zahtjevna pitanja na kraju svakog poglavlja vam pomažu da sistematizirate znanje i upamtite ključne koncepte.

  • Originalni naziv: Official Exam certification...
  • Prevodilac: Slobodan Šećerovski
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

CCNP BSCI Zvanični udžbenik za polaganje ispita, četvrto izdanje, jedan je od najboljih Ciscovih udžbenika koji je orijentiran na ciljeve BSCI ispita. Uspješno položen ispit BSCI 642-901 će značiti da imate znanje i sposobnosti koje su neophodne za korištenje naprednog IP adresiranja i rutiranja prilikom implementiranja skalabilnosti za Ciscove ugrađene usluge (Cisco integrated services routers - ISR) povezane na LAN i WAN računske mreže. Savladajte sve oblasti koje su obuhvaćene ispitom 642-901 koristeći zvaničan udžbenik. Provjerite svoje znanje na početku svakog poglavlja. Razmotrite osnovne koncepte koristeći preglede osnovnih znanja. Utvrdite stečeno znanje pomoću više stotina pitanja koja se nalaze na propratnom CDROM-u. Zvanični udžbenik će vam pomoći da savladate sve oblasti koje su obuhvaćene ispitom CCNP BSCI, uključujući: Osnovne principe rutiranja za projektiranje i upravljanje skalabilnim računskim mrežama EIGRP, OSPF i IS-IS funkcije i operacije Osnovnu BGP konfiguraciju Višesmjerno rutiranje Mogućnosti Cisco IOS® rutiranja, uključujući redistribuciju, filtriranje ruta i DHCPIPv6 adresiranje i prelazak sa IPv4 na IPv6 Propratni CD-ROM Na CD-ROM-u se nalazi elektronska kopija knjige i više od 200 kontrolnih pitanja za BSCI ispit, uključujući i pitanja koja simuliraju ispit, a sve to možete koristiti prilikom učenja i testiranja i u obliku elektronskih flesh kartica. CCNP BSCI Zvanični udžbenik za polaganje ispita, četvrto izdanje, prati logičku organizaciju ciljeva BSCI ispita. Materijal u knjizi je koncizan, usmjeren da zadrži pažnju čitaoca i da mu pomogne zapamtiti ciljeve ispita. Testovi „Da li ovo već znate?“ se nalaze na početku svakog poglavlja i omogućavaju vam da procjenite koliko vremena vam je potrebno za svaki odjeljak. Spisak tema ispita i tabele u pregledu gradiva će vam olakšati pronalaženje informacija, a predstavljaju i kratki podsjetnik koji uvijek možete upotrijebiti. Vježbe vam pomažu da iz vida ne gubite praktične ciljeve ispita i stoga omogućavaju da se prisjetite gradiva tijekom ispita. Zahtjevna pitanja na kraju svakog poglavlja vam pomažu da sistematizirate znanje i upamtite ključne koncepte.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter