Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

SolidWorks 2009 do kraja

SolidWorks 2009 do kraja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Matt Lombard


ISBN:

978-86-7310-446-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3429

Broj strana:

1176

Težina:

1800 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

57,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jedina knjiga koja vam je potrebna za SolidWorks 2009. Preko 1000 strana u tvrdom povezu.

SolidWorks 2009 do kraja je obimna referentna knjiga koja obuhvata osnove ali nakon osnova prelazi i na teme za naprednije nivoe.

Svaka funkcija je detaljno opisana i to na način koji će omogućiti da učenje ovog programa ne bude teško niti komplikovano.

Osnovno o knjizi

Na tržištu koje je prepuno knjiga za početnike ovo je jedina knjiga koja ulazi u dubinu i detaljno opisuje ne samo kako program radi već i u mnogim slučajevima zašto radi na način na koji radi.

Autor je dobro poznat u SolidWorks zajednici i koristi SolidWorks svakodnevno kao glavnu dizajnersku alatku u svom poslu. Mnoge teme koje su obuhvaćene u knjizi SolidWorks 2009 do kraja nećete pronaći u drugim publikacijama niti u dokumentaciji SolidWorks-a.

Korigujte i razvijajte 3D prototipe koliko god želite.

Bez obzira da li dizajnirate djelove ili sklopove SolidWorks je ono što vam je potrebno za transformisanje virtuelnih 3D modela u proizvodne podatke dizajna. I bez obzira da li ste novi korisnik ovog moćnog CAD programa ili želite svoje vještine da podignete na nove nivoe, u ovom vodiču pronaći ćete sve detaljne opise koji su vam potrebni.

Ova knjiga će vam pomoći da izvršite zadatke korak-po-korak, razvijete tehnike za uštedu vremena učite na primjerima iz stvarnog svjeta i počnete da koristite SolidWorks 2009 kao profesionalac.

- Podesite korisnički interfejs i upotrjebite alatke za vizuelizaciju.
- Kreirajte skice, delove, sklopove i crteže
- Ugradite inteligenciju u djelove pomoću Smart komponenti
- Istražite šablone, jednačine i konfiguracije
- Naučite tehnike modelovanja višestrukih modela, površina i master modela
- Radite sa Mold alatkama, plastičnim i metalnim djelovima i spajanjima
- Kreirajte animacije pomoću SolidWorks Motion-a

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedina knjiga koja vam je potrebna za SolidWorks 2009. Preko 1000 strana u tvrdom povezu. SolidWorks 2009 do kraja je obimna referentna knjiga koja obuhvata osnove ali nakon osnova prelazi i na teme za naprednije nivoe. Svaka funkcija je detaljno opisana i to na način koji će omogućiti da učenje ovog programa ne bude teško niti komplikovano. Osnovno o knjizi Na tržištu koje je prepuno knjiga za početnike ovo je jedina knjiga koja ulazi u dubinu i detaljno opisuje ne samo kako program radi već i u mnogim slučajevima zašto radi na način na koji radi. Autor je dobro poznat u SolidWorks zajednici i koristi SolidWorks svakodnevno kao glavnu dizajnersku alatku u svom poslu. Mnoge teme koje su obuhvaćene u knjizi SolidWorks 2009 do kraja nećete pronaći u drugim publikacijama niti u dokumentaciji SolidWorks-a. Korigujte i razvijajte 3D prototipe koliko god želite. Bez obzira da li dizajnirate djelove ili sklopove SolidWorks je ono što vam je potrebno za transformisanje virtuelnih 3D modela u proizvodne podatke dizajna. I bez obzira da li ste novi korisnik ovog moćnog CAD programa ili želite svoje vještine da podignete na nove nivoe, u ovom vodiču pronaći ćete sve detaljne opise koji su vam potrebni. Ova knjiga će vam pomoći da izvršite zadatke korak-po-korak, razvijete tehnike za uštedu vremena učite na primjerima iz stvarnog svjeta i počnete da koristite SolidWorks 2009 kao profesionalac. - Podesite korisnički interfejs i upotrjebite alatke za vizuelizaciju. - Kreirajte skice, delove, sklopove i crteže - Ugradite inteligenciju u djelove pomoću Smart komponenti - Istražite šablone, jednačine i konfiguracije - Naučite tehnike modelovanja višestrukih modela, površina i master modela - Radite sa Mold alatkama, plastičnim i metalnim djelovima i spajanjima - Kreirajte animacije pomoću SolidWorks Motion-a

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter