Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Bogomdana domaćica

Bogomdana domaćica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sofi Kinsela


ISBN:

978-86-7436-638-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3283

Broj strana:

376

Težina:

484 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,28 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zovem se Samanta. Imam dvadeset devet godina. Nikad u životu nisam umesila hljeb. Ne umijem da ušijem dugme. Ali umijem da sklopim korporacijski finansijski sporazum i uštedim svom klijentu trideset miliona funti.

Samanta je poznati londonski advokat. Radi po cijeli dan, nema privatnog života i jedino joj je važno da postane jedan od partnera u svojoj firmi. Uživa u gužvi i adrenalinu. Sve dok jednog dana... ne pogriješi. Ta greška je tako strašna da će joj uništiti karijeru.

Potpuno rastrojena, Samanta napušta kancelariju, ulazi u prvi voz koji naiđe i odlazi bogu iza nogu. Kad na pragu jedne velike, lijepe kuće zastane da se raspita za pravac, vlasnici greškom pomisle da se javila na oglas i nude joj posao domaćice. Nemaju pojma da su zaposlili pravnika s Kembridža čiji je koeficijent inteligencije 158 i koji ne umije čak ni pećnicu da uključi.

Na pomolu je katastrofa. Samanta se bori s mašinom za pranje rublja, s daskom za peglanje, pokušava da spremi kordon ble za večeru... Ali možda ona i nije takav antitalenat za kućne poslove kao što je mislila. Možda će, uz malu pomoć, uspjeti. Hoće li njeni poslodavci otkriti da je ona zapravo vrhunski advokat? Hoće li Samanta ikad moći da se vrati svom nekadašnjem životu? A i ako bude mogla... hoće li to željeti?

Ovo je priča o djevojci koja mora malo da uspori korak. Da pronađe sebe. Da se zaljubi. I da otkrije čemu služi pegla...

  • Originalni naziv: The Undomestic Goddness...
  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zovem se Samanta. Imam dvadeset devet godina. Nikad u životu nisam umesila hljeb. Ne umijem da ušijem dugme. Ali umijem da sklopim korporacijski finansijski sporazum i uštedim svom klijentu trideset miliona funti. Samanta je poznati londonski advokat. Radi po cijeli dan, nema privatnog života i jedino joj je važno da postane jedan od partnera u svojoj firmi. Uživa u gužvi i adrenalinu. Sve dok jednog dana... ne pogriješi. Ta greška je tako strašna da će joj uništiti karijeru. Potpuno rastrojena, Samanta napušta kancelariju, ulazi u prvi voz koji naiđe i odlazi bogu iza nogu. Kad na pragu jedne velike, lijepe kuće zastane da se raspita za pravac, vlasnici greškom pomisle da se javila na oglas i nude joj posao domaćice. Nemaju pojma da su zaposlili pravnika s Kembridža čiji je koeficijent inteligencije 158 i koji ne umije čak ni pećnicu da uključi. Na pomolu je katastrofa. Samanta se bori s mašinom za pranje rublja, s daskom za peglanje, pokušava da spremi kordon ble za večeru... Ali možda ona i nije takav antitalenat za kućne poslove kao što je mislila. Možda će, uz malu pomoć, uspjeti. Hoće li njeni poslodavci otkriti da je ona zapravo vrhunski advokat? Hoće li Samanta ikad moći da se vrati svom nekadašnjem životu? A i ako bude mogla... hoće li to željeti? Ovo je priča o djevojci koja mora malo da uspori korak. Da pronađe sebe. Da se zaljubi. I da otkrije čemu služi pegla...

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter