Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Sećaš me se? - Laguna uz Vas

Sećaš me se?  - Laguna uz Vas

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sofi Kinsela


ISBN:

978-86-521-2154-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5049

Broj strana:

343

Težina:

444 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Šta se dogodi kada se probudite i shvatite da vam je preko noći život postao savršen?

Leksi se budi u bolničkom krevetu posle saobraćajne nezgode misleći da je 2004. godina, da ima krive zube i da nema sreće u ljubavi. Ali, na svoje zaprepašćenje, shvata da je zapravo 2007 - i da joj je dvadeset osam godina, da su joj zubi savršeni, da je postala šef u firmi - i da je udata! I to za zgodnog milionera! Kako se, za ime sveta, našla u tom bajkovitom životu?

Ona prosto ne može da poveruje u svoju sreću - naročito kad ugleda svoj predivni novi dom. Sigurna je da će, pošto ponovo upozna svog muža, imati savršen brak. On joj je čak napisao i bračni priručnik, koji bi trebalo da joj pomogne u tome.

Međutim, dok upoznaje svoju novu ličnost, u njenom savršenom životu pojavljuju se pukotine. Svi njeni stari prijatelji je mrze. Konkurenti žele da joj preotmu posao. A zatim se pojavljuje i jedan razbarušeni, seksi momak... Sa šokantnim vestima.

Šta joj se, do vraga, desilo? Hoće li se ikad setiti? I šta će biti kad se seti?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta se dogodi kada se probudite i shvatite da vam je preko noći život postao savršen? Leksi se budi u bolničkom krevetu posle saobraćajne nezgode misleći da je 2004. godina, da ima krive zube i da nema sreće u ljubavi. Ali, na svoje zaprepašćenje, shvata da je zapravo 2007 - i da joj je dvadeset osam godina, da su joj zubi savršeni, da je postala šef u firmi - i da je udata! I to za zgodnog milionera! Kako se, za ime sveta, našla u tom bajkovitom životu? Ona prosto ne može da poveruje u svoju sreću - naročito kad ugleda svoj predivni novi dom. Sigurna je da će, pošto ponovo upozna svog muža, imati savršen brak. On joj je čak napisao i bračni priručnik, koji bi trebalo da joj pomogne u tome. Međutim, dok upoznaje svoju novu ličnost, u njenom savršenom životu pojavljuju se pukotine. Svi njeni stari prijatelji je mrze. Konkurenti žele da joj preotmu posao. A zatim se pojavljuje i jedan razbarušeni, seksi momak... Sa šokantnim vestima. Šta joj se, do vraga, desilo? Hoće li se ikad setiti? I šta će biti kad se seti?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter