Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Beskrajni potencijal

Beskrajni potencijal

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nevil Godard


ISBN:

978-86-10-04713-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5445

Broj strana:

256

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pristupačna i duboko misaona antologija radova Nevila Godarda, jednog od najvećih spiritualnih umova XX veka.

Knjigu Beskrajni potencijal, kao zbornik najvećih dela Nevila Godarda, priredio je istoričar i dobitnik PEN-ove nagrade Mič Horovic, čije reči na početku knjige uvode čitaoca u opus dosad objavljenih i neobjavljenih tekstova poznatog autora. Horovic je vodeći stručnjak za Nevila Godarda i njegova učenja, i njegov uvod osvetljava Godardova dela, kako u istorijskom, tako i u savremenom kontekstu, istovremeno nudeći potpunu hronologiju pomalo misterioznog života poznatog pisca. Među stranicama ovog jedinstvenog izdanja nalazi se u celosti tekst Godardove prve knjige Na vašu zapovest, ali i retki pamfleti i prevodi, kao i tri dela velikog pisca koja nikada ranije nisu bila antologizovana.

U više od deset knjiga i hiljade predavanja, Nevil je proširio jedan suštinski princip: ljudska mašta je Bog. Tako je podučavao da sve što doživite dolazi iz vaših misli i osećanja. Nevilove zamisli su istovremeno duhovno epske i svakodnevno praktične, i prenosio ih je sa razoružavajućom jednostavnošću. Naročito je isticao značaj upotrebe umnih moći za zadovoljavanje ličnih želja, što je privlačilo ljude različitih mističnih interesovanja i duhovnih sklonosti.

  • Originalni naziv: Gente toxica
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pristupačna i duboko misaona antologija radova Nevila Godarda, jednog od najvećih spiritualnih umova XX veka. Knjigu Beskrajni potencijal, kao zbornik najvećih dela Nevila Godarda, priredio je istoričar i dobitnik PEN-ove nagrade Mič Horovic, čije reči na početku knjige uvode čitaoca u opus dosad objavljenih i neobjavljenih tekstova poznatog autora. Horovic je vodeći stručnjak za Nevila Godarda i njegova učenja, i njegov uvod osvetljava Godardova dela, kako u istorijskom, tako i u savremenom kontekstu, istovremeno nudeći potpunu hronologiju pomalo misterioznog života poznatog pisca. Među stranicama ovog jedinstvenog izdanja nalazi se u celosti tekst Godardove prve knjige Na vašu zapovest, ali i retki pamfleti i prevodi, kao i tri dela velikog pisca koja nikada ranije nisu bila antologizovana. U više od deset knjiga i hiljade predavanja, Nevil je proširio jedan suštinski princip: ljudska mašta je Bog. Tako je podučavao da sve što doživite dolazi iz vaših misli i osećanja. Nevilove zamisli su istovremeno duhovno epske i svakodnevno praktične, i prenosio ih je sa razoružavajućom jednostavnošću. Naročito je isticao značaj upotrebe umnih moći za zadovoljavanje ličnih želja, što je privlačilo ljude različitih mističnih interesovanja i duhovnih sklonosti.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter