Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Alkemija srca

Alkemija srca

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Michael Brown


ISBN:

978-953-304-615-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2385

Broj strana:

156

Težina:

226 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Uzrok svega što se događa u našem životu nije izvan nas ili u postupcima drugih, nego u svakome od nas.
Tijekom našeg djetinjstva roditelji ili staratelji utiskuju u nas svoje emocionalno stanje koje prekriva bit onoga što jesmo, tako da učimo ponašati se poput njih, umjesto da sazrijevamo kako bismo postali mi sami. I upravo to može ispraviti naše srce. Ono je naš most prema vibracijskoj dimenziji stvarnosti koju doživljavamo kao svijest.

Alkemija srca omogućava nam da osjetimo život – da budemo prisutni u svakom trenutku, potpuno budni i uistinu iskusimo stvarnost. Pruža nam priliku da aktivno, odgovorno i kreativno sudjelujemo u vlastitom životu, a ne da živimo kao žrtve kojima se život »jednostavno događa«.

Južnoafrikanac Michael Brown živio je, kako sam kaže, »blaženo nesvjesnim životom«, radeći kao glazbeni novinar, televizijski scenarist, kolumnist i urednik u časopisu, a onda je 1987. godine obolio od Hortonova sindroma, bolnog neurološkog stanja. Nakon mučnih pokušaja službene medicine i alternativnih terapija, Michael se upustio u odiseju koja ga je dovela do svjesnosti sadašnjeg trenutka – povišene svijesti koja teče paralelno s našim uobičajenim svjetovnim iskustvom.
Kako je postajao sve svjesniji, Michaelova se bolest povukla. To ga je navelo da zacrta metodički put u svjesnost sadašnjeg trenutka, koji se zove Proces prisutnosti.

  • Prevodilac: Radha Rojc Belčec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Uzrok svega što se događa u našem životu nije izvan nas ili u postupcima drugih, nego u svakome od nas. Tijekom našeg djetinjstva roditelji ili staratelji utiskuju u nas svoje emocionalno stanje koje prekriva bit onoga što jesmo, tako da učimo ponašati se poput njih, umjesto da sazrijevamo kako bismo postali mi sami. I upravo to može ispraviti naše srce. Ono je naš most prema vibracijskoj dimenziji stvarnosti koju doživljavamo kao svijest. Alkemija srca omogućava nam da osjetimo život – da budemo prisutni u svakom trenutku, potpuno budni i uistinu iskusimo stvarnost. Pruža nam priliku da aktivno, odgovorno i kreativno sudjelujemo u vlastitom životu, a ne da živimo kao žrtve kojima se život »jednostavno događa«. Južnoafrikanac Michael Brown živio je, kako sam kaže, »blaženo nesvjesnim životom«, radeći kao glazbeni novinar, televizijski scenarist, kolumnist i urednik u časopisu, a onda je 1987. godine obolio od Hortonova sindroma, bolnog neurološkog stanja. Nakon mučnih pokušaja službene medicine i alternativnih terapija, Michael se upustio u odiseju koja ga je dovela do svjesnosti sadašnjeg trenutka – povišene svijesti koja teče paralelno s našim uobičajenim svjetovnim iskustvom. Kako je postajao sve svjesniji, Michaelova se bolest povukla. To ga je navelo da zacrta metodički put u svjesnost sadašnjeg trenutka, koji se zove Proces prisutnosti.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter