Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Proces prisutnosti

Proces prisutnosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Michael Brown


ISBN:

9789532019360

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1919

Broj strana:

284

Težina:

433 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Biti ovdje i sada više nije nemoguća misija!

Proces prisutnosti je djelotvoran postupak koji nam pruža snagu da iscijelimo duhove prošlosti kako bismo u sadašnjem trenutku mogli živjeti slobodnim životom.

Napokon je napisano ono što je bilo teško objasniti. Ono što se prije smatralo stanjem dostupnim samo duhovnim učiteljima, sada je dostupno svim ljudima. Već i samim čitanjem ove knjige olakšava se bivanje u sadašnjem trenutku.

Proces prisutnosti predstavlja smion korak u novu paradigmu brige o duhovnom zdravlju, pokazujući nam kako možemo nadrasti svoje fizičke, mentalne i emocionalne nestabilnosti postižući duhovnu cjelovitost. Ova nas knjiga nježno i neodoljivo privlači prema iskustvu preobrazbe, a time zalazimo u sferu svjesnosti sadašnjeg trenutka - gdje pronalazimo svoju slobodu, iscjeljenje i mudrost koja je oduvijek i bila u nama.

Ja sam vam objasnio važnost moći življenja u sadašnjem trenutku. Michael Brown vam opisuje kako to možete postići!
Eckhart Tolle

  • Prevodilac: Radha Rojc Belčec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Biti ovdje i sada više nije nemoguća misija! Proces prisutnosti je djelotvoran postupak koji nam pruža snagu da iscijelimo duhove prošlosti kako bismo u sadašnjem trenutku mogli živjeti slobodnim životom. Napokon je napisano ono što je bilo teško objasniti. Ono što se prije smatralo stanjem dostupnim samo duhovnim učiteljima, sada je dostupno svim ljudima. Već i samim čitanjem ove knjige olakšava se bivanje u sadašnjem trenutku. Proces prisutnosti predstavlja smion korak u novu paradigmu brige o duhovnom zdravlju, pokazujući nam kako možemo nadrasti svoje fizičke, mentalne i emocionalne nestabilnosti postižući duhovnu cjelovitost. Ova nas knjiga nježno i neodoljivo privlači prema iskustvu preobrazbe, a time zalazimo u sferu svjesnosti sadašnjeg trenutka - gdje pronalazimo svoju slobodu, iscjeljenje i mudrost koja je oduvijek i bila u nama. Ja sam vam objasnio važnost moći življenja u sadašnjem trenutku. Michael Brown vam opisuje kako to možete postići! Eckhart Tolle

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter