Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Sagorela

Sagorela

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sofi Kinsela


ISBN:

978-86-521-5215-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6358

Broj strana:

358

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ona može da uradi bilo šta, samo ne sve.

Saša je stvarno i konačno završila sa svim: sa poslom (iscrpljujućim), sa prijateljstvima (gurnutim u stranu), sa seksualnim životom (ionako nepostojećim). Saša je udarila glavom o zid (bukvalno).

Rešena da pije smutije od kelja, da isproba jogu i samoću, ona kreće u letovalište u Devonu koje je zavolela još kao dete. Međutim, u vansezoni, hotel se raspada a ona je uz to prinuđena i da deli plažu sa još nekim: mrzovoljnim, nervoznim tipom po imenu Fin. Kako da Saša postigne ravnotežu s prirodom dok on sedi na steni i posmatra je? A naročito jer se njih dvoje ne slažu kad je reč o tome kako se leče sindromi sagorevanja pošto su za Sašu to manifestovanje, plivanje u prirodi, grickanje čokoladica u potaji, a za Fina ispijanje viskija.

Međutim, kad na plaži počnu da se pojavljuju čudne poruke, Saša i Fin su primorani da razgovaraju – o svemu. U čemu je tajna? Zašto su oboje sagoreli? Šta je, uopšte, „manifestovanje“?

Možda će otkriti da imaju više zajedničkog nego što misle...

  • Originalni naziv: The Burnout
  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ona može da uradi bilo šta, samo ne sve. Saša je stvarno i konačno završila sa svim: sa poslom (iscrpljujućim), sa prijateljstvima (gurnutim u stranu), sa seksualnim životom (ionako nepostojećim). Saša je udarila glavom o zid (bukvalno). Rešena da pije smutije od kelja, da isproba jogu i samoću, ona kreće u letovalište u Devonu koje je zavolela još kao dete. Međutim, u vansezoni, hotel se raspada a ona je uz to prinuđena i da deli plažu sa još nekim: mrzovoljnim, nervoznim tipom po imenu Fin. Kako da Saša postigne ravnotežu s prirodom dok on sedi na steni i posmatra je? A naročito jer se njih dvoje ne slažu kad je reč o tome kako se leče sindromi sagorevanja pošto su za Sašu to manifestovanje, plivanje u prirodi, grickanje čokoladica u potaji, a za Fina ispijanje viskija. Međutim, kad na plaži počnu da se pojavljuju čudne poruke, Saša i Fin su primorani da razgovaraju – o svemu. U čemu je tajna? Zašto su oboje sagoreli? Šta je, uopšte, „manifestovanje“? Možda će otkriti da imaju više zajedničkog nego što misle...

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter