Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Kupoholičarka u Holivudu

Kupoholičarka u Holivudu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sofi Kinsela


ISBN:

978-86-521-1750-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0843

Broj strana:

464

Težina:

588 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Holivude, dolazim!

Beki Brendon (djevojačko prezime Blumvud) stiže u Holivud! Čini se da je čitav njen život vodio ka tome. Beki se druži sa slavnima... ili će se bar družiti, kad konačno upozna filmsku zvijezdu Sejdž Simor, za koju sada radi Bekin muž, Luk.

Toliko toga treba videti i doživeti! A da bi se Mini upisala u elitno holivudsko obdanište biće im potrebna izvesna... hm... pomoć.

Beki žudi da započne novu karijeru -– postaće stilistkinja filmskih zvijezda. Čeka je crveni tepih! Ali Beki uskoro otkriva da u Holivudu nije lako. Srećom, njena najbolja drugarica Suz dolazi da joj pravi društvo, te zajednički kreću u osvajanje Holivuda. Međutim... ne ide sve baš onako kako su one zamislile.

Kada se Beki ukaže jedinstvena prilika, ona neće smjeti da je propusti. Ali, da li je cijena koju treba da plati previsoka?

Kinsela ima istinskog dara za pisanje komedije. The Boston Globe

Kinselina Beki je odvažna i zabavna... Ni u jednoj prodavnici nećete naći šarmantniju glavnu junakinju od nje. People

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Holivude, dolazim! Beki Brendon (djevojačko prezime Blumvud) stiže u Holivud! Čini se da je čitav njen život vodio ka tome. Beki se druži sa slavnima... ili će se bar družiti, kad konačno upozna filmsku zvijezdu Sejdž Simor, za koju sada radi Bekin muž, Luk. Toliko toga treba videti i doživeti! A da bi se Mini upisala u elitno holivudsko obdanište biće im potrebna izvesna... hm... pomoć. Beki žudi da započne novu karijeru -– postaće stilistkinja filmskih zvijezda. Čeka je crveni tepih! Ali Beki uskoro otkriva da u Holivudu nije lako. Srećom, njena najbolja drugarica Suz dolazi da joj pravi društvo, te zajednički kreću u osvajanje Holivuda. Međutim... ne ide sve baš onako kako su one zamislile. Kada se Beki ukaže jedinstvena prilika, ona neće smjeti da je propusti. Ali, da li je cijena koju treba da plati previsoka? Kinsela ima istinskog dara za pisanje komedije. The Boston Globe Kinselina Beki je odvažna i zabavna... Ni u jednoj prodavnici nećete naći šarmantniju glavnu junakinju od nje. People

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter