Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.705

Facebook slicica

Katalog

Platon, a ne prozak!

Platon, a ne prozak!

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lu Mrinof


ISBN:

9788660362485

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D6575

Broj strana:

344

Težina:

405 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Kada su u pitanju želje srca, previše truda ne može pomoći, kao ni trud u pogrešno vreme. Kada su u pitanju susreti sa ljudima, najbolje vreme je ono kada se uopšte ne trudite. Pronaći ćete kada prestanete da tražite. I ako ne pronađete, to vam neće smetati, jer ništa niste ni tražili. U pitanju je umetnost pronalaženja bez traženja.

Knjiga Platon, a ne prozak! čitaocima nudi alternativu za tradicionalnu psihoterapiju objašnjavajući kako teorije najznačajnijih filozofa kroz istoriju mogu pomoći u savladavanju svakodnevnih izazova. Marinof nas vodi krot PEACE proces putem kojeg racionalno možemo pristupiti ljubavnim, poslovnim, porodičnim, ali i moralnim problemima. Kao jedan od osnivača i vodećih stručnjaka filozofskog savetovanja, autor ove knjige sigurnom rukom vodi čitaoca ka ispunjenijem životu.

Da li bi svet bolje izgledao ako bismo odvojili vreme da analiziramo svoje probleme onoliko pažljivo koliko Marinof predlaže? Bi, bez sumnje.

  • Prevodilac: Đorđe Tomić, Emina Čano Tomić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada su u pitanju želje srca, previše truda ne može pomoći, kao ni trud u pogrešno vreme. Kada su u pitanju susreti sa ljudima, najbolje vreme je ono kada se uopšte ne trudite. Pronaći ćete kada prestanete da tražite. I ako ne pronađete, to vam neće smetati, jer ništa niste ni tražili. U pitanju je umetnost pronalaženja bez traženja. Knjiga Platon, a ne prozak! čitaocima nudi alternativu za tradicionalnu psihoterapiju objašnjavajući kako teorije najznačajnijih filozofa kroz istoriju mogu pomoći u savladavanju svakodnevnih izazova. Marinof nas vodi krot PEACE proces putem kojeg racionalno možemo pristupiti ljubavnim, poslovnim, porodičnim, ali i moralnim problemima. Kao jedan od osnivača i vodećih stručnjaka filozofskog savetovanja, autor ove knjige sigurnom rukom vodi čitaoca ka ispunjenijem životu. Da li bi svet bolje izgledao ako bismo odvojili vreme da analiziramo svoje probleme onoliko pažljivo koliko Marinof predlaže? Bi, bez sumnje.

Dodatne informacije

Izdavač Kontrast izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter