Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.390

Facebook slicica

Katalog

Niste vi krivi

Niste vi krivi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lora K. Konel


ISBN:

9788661522055

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6466

Broj strana:

181

Težina:

357 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Žrtveni jarac je onaj koji govori istinu o očiglednim manama porodice.

Vodič čiji je cilj da pomogne čitaocima da otkriju podsvesne razloge zbog kojih sebe koče i da istraže na koje su načine negativni doživljaji iz detinjstva uticali na njihov život i doprineli ovom problemu.

Ponekad smo sami sebi najveći neprijatelji, sabotiramo sopstveni uspeh, a s njim i priliku da dostignemo trajnu sreću i mogućnosti za lično i profesionalno ispunjenje. Niste vi krivi pomaže čitaocima da otkriju podsvesne razloge zbog kojih sebe koče. Te mrtve tačke se često stvaraju u detinjstvu kao mehanizmi borbe u okviru reakcije na traumu. Umesto da podučava taktike koje ignorišu ili pridaju površinsku pažnju negativnim događajima iz detinjstva, knjiga nežno vodi čitaoce ka tome da otkriju načine na koje su ti događaji uticali na njihove živote i dovede ih do saznanja koje će im pomoći da pristupe istinskoj transformaciji. Čitaocima će laknuti kada otkriju da ih nije sputavao nedostatak snage volje već nedostatak samospoznaje.

Svi oni koje su izneverile tradicionalne terapijske tehnike znaju da promena ponašanja nije delotvorna kod svakog. Ako stvari radite drugačije, a iznutra ostanete isti, to će vam možda pomoći kratkoročno, ali stari obrasci će se ubrzo ponovo pojaviti. Kada odlučite da prestanete da prilagođavate navike u nadi da će vam doneti trajnu promenu, moći ćete da stvarate život ne reaktivno već osvešćeno. To iziskuje rad, duboko pronicanje u sebe i Lora je sve vreme uz čitaoce kao pouzdani vodič koji je već prošao ono što oni prolaze. Daje im alatke i anegdotske dokaze da bi im pokazala kako da prevaziđu bol samosabotaže i stvore život koji žele.

  • Prevodilac: Jadranka Đerić Počuča
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Žrtveni jarac je onaj koji govori istinu o očiglednim manama porodice. Vodič čiji je cilj da pomogne čitaocima da otkriju podsvesne razloge zbog kojih sebe koče i da istraže na koje su načine negativni doživljaji iz detinjstva uticali na njihov život i doprineli ovom problemu. Ponekad smo sami sebi najveći neprijatelji, sabotiramo sopstveni uspeh, a s njim i priliku da dostignemo trajnu sreću i mogućnosti za lično i profesionalno ispunjenje. Niste vi krivi pomaže čitaocima da otkriju podsvesne razloge zbog kojih sebe koče. Te mrtve tačke se često stvaraju u detinjstvu kao mehanizmi borbe u okviru reakcije na traumu. Umesto da podučava taktike koje ignorišu ili pridaju površinsku pažnju negativnim događajima iz detinjstva, knjiga nežno vodi čitaoce ka tome da otkriju načine na koje su ti događaji uticali na njihove živote i dovede ih do saznanja koje će im pomoći da pristupe istinskoj transformaciji. Čitaocima će laknuti kada otkriju da ih nije sputavao nedostatak snage volje već nedostatak samospoznaje. Svi oni koje su izneverile tradicionalne terapijske tehnike znaju da promena ponašanja nije delotvorna kod svakog. Ako stvari radite drugačije, a iznutra ostanete isti, to će vam možda pomoći kratkoročno, ali stari obrasci će se ubrzo ponovo pojaviti. Kada odlučite da prestanete da prilagođavate navike u nadi da će vam doneti trajnu promenu, moći ćete da stvarate život ne reaktivno već osvešćeno. To iziskuje rad, duboko pronicanje u sebe i Lora je sve vreme uz čitaoce kao pouzdani vodič koji je već prošao ono što oni prolaze. Daje im alatke i anegdotske dokaze da bi im pokazala kako da prevaziđu bol samosabotaže i stvore život koji žele.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter