Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Kod izuzetnog uma

Kod izuzetnog uma

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-603-562-79

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B5198

Broj strana:

280

Težina:

378 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Postoji nevidljivi kod na osnovu kojeg funkcioniše svet. Taj kod određuje kako mi, kao ljudska bića, reagujemo na stvari i ljude oko nas, kako iskazujemo veru, kakav nam je odnos sa roditeljima, kakav nam je radni učinak, kako se zaljubljujemo, kako ostajemo srećni i zdravi.

Kao što programer može programirati kompjuter da obavi određeni zadatak ako razume njegov kod, tako i vi možete programirati i poboljšati svoj život, svoje iskustvo i svet oko sebe.

Šta ako je sve to što smo mislili da znamo o tome kako svet funkcioniše - naše poimanje ljubavi, obrazovanja, duhovništva, karijere i sreće - zasnovano na glupim i sada već zaostalim pravilima koja su se samo prenosila s generacije na generaciju? Šta bi se desilo kad biste sve to preispitali i oslobodili se starih i nametnutih uverenja?

  • Prevodilac: Ivana Tomić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Postoji nevidljivi kod na osnovu kojeg funkcioniše svet. Taj kod određuje kako mi, kao ljudska bića, reagujemo na stvari i ljude oko nas, kako iskazujemo veru, kakav nam je odnos sa roditeljima, kakav nam je radni učinak, kako se zaljubljujemo, kako ostajemo srećni i zdravi. Kao što programer može programirati kompjuter da obavi određeni zadatak ako razume njegov kod, tako i vi možete programirati i poboljšati svoj život, svoje iskustvo i svet oko sebe. Šta ako je sve to što smo mislili da znamo o tome kako svet funkcioniše - naše poimanje ljubavi, obrazovanja, duhovništva, karijere i sreće - zasnovano na glupim i sada već zaostalim pravilima koja su se samo prenosila s generacije na generaciju? Šta bi se desilo kad biste sve to preispitali i oslobodili se starih i nametnutih uverenja?

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter