Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

7 navika uspešnih ljudi

7 navika uspešnih ljudi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7878-033-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1120

Broj strana:

304

Težina:

411 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Autor Stiven R. Kavi predstavlja holistički, integrisani, principijelni način rješavanja ličnih i profesionalnih problema. Sa prodornim shvatanjima i prikladnim anegdotama, Kavi korak po korak otkriva put življenja s pravdom, integritetom, iskrenošću i ljudskim dostojanstvom - principima koji nam ulivaju sigurnost da prihvatimo promjenu i mudrost, i da iskoristimo prednosti koje ostvarujemo tom promjenom.

Kavi ističe trajne istine koje se primenjuju u porodici, poslu i društvu uopšte, poštedevši nas -psihotrućanja- koje dominira u većini današnje literature o ljudskim odnosima. Ova knjiga nije fotografija, već proces, i trebalo bi je tako tretirati. Stiven Kavi nije ni optimista ni pesimista, već posibilista jer veruje da sami sebi možemo da otvorimo vrata promjene. Postoji mnogo više od sedam dobrih razloga da pročitate ovu knjigu.
- Stiv Labunski, izvršni direktor Udruženja međunarodnih radio&TV medija

Ova inspirativna knjiga Stivena Kavija nesumnjivo će biti psihološki priručnik novog milenijuma. Principi o kojima piše su univerzalni i mogu da se primjene u svakom aspektu života. Ti principi su kao opera. Ne izvode se tako lako a moraju da se vežbaju!
- Ariel Bajbi, mecosopran, Metropoliten opera

Pobjeđivanje je navika. Baš kao i gubljenje. Dvadeset pet godina iskustva, razmišljanja i istraživanja ubjedili su Kavija u to da sedam navika razlikuje zdrave, srećne i uspješne ljude od onih koji gube, odnosno onih koji moraju da žrtvuju značaj i sreću zarad uspjeha u užem smislu.
- Ron Zemke, koautor knjige Granica servisa i američki servis

  • Prevodilac: Magdalena Reljić
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autor Stiven R. Kavi predstavlja holistički, integrisani, principijelni način rješavanja ličnih i profesionalnih problema. Sa prodornim shvatanjima i prikladnim anegdotama, Kavi korak po korak otkriva put življenja s pravdom, integritetom, iskrenošću i ljudskim dostojanstvom - principima koji nam ulivaju sigurnost da prihvatimo promjenu i mudrost, i da iskoristimo prednosti koje ostvarujemo tom promjenom. Kavi ističe trajne istine koje se primenjuju u porodici, poslu i društvu uopšte, poštedevši nas -psihotrućanja- koje dominira u većini današnje literature o ljudskim odnosima. Ova knjiga nije fotografija, već proces, i trebalo bi je tako tretirati. Stiven Kavi nije ni optimista ni pesimista, već posibilista jer veruje da sami sebi možemo da otvorimo vrata promjene. Postoji mnogo više od sedam dobrih razloga da pročitate ovu knjigu. - Stiv Labunski, izvršni direktor Udruženja međunarodnih radio&TV medija Ova inspirativna knjiga Stivena Kavija nesumnjivo će biti psihološki priručnik novog milenijuma. Principi o kojima piše su univerzalni i mogu da se primjene u svakom aspektu života. Ti principi su kao opera. Ne izvode se tako lako a moraju da se vežbaju! - Ariel Bajbi, mecosopran, Metropoliten opera Pobjeđivanje je navika. Baš kao i gubljenje. Dvadeset pet godina iskustva, razmišljanja i istraživanja ubjedili su Kavija u to da sedam navika razlikuje zdrave, srećne i uspješne ljude od onih koji gube, odnosno onih koji moraju da žrtvuju značaj i sreću zarad uspjeha u užem smislu. - Ron Zemke, koautor knjige Granica servisa i američki servis

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter