Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Poslovne komunikacije 1 za 1. razred ekonomske škole

Poslovne komunikacije 1 za 1. razred ekonomske škole

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-20662-5

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8230

Broj strana:

210

Težina:

517 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Udžbenik prati okvirni program istoimenog predmeta u prvom razredu ekonomskih škola. Programski su sadržaji u udžbeniku obrađeni u osam zaokruženih nastavnih cjelina:

1. Uvod u komunikaciju
2. Razvoj sredstava za pisanje
3. Poslovne komunikacije
4. Promocijske poslovne komunikacije
5. Operativne komunikacije>BR>6. Teškoće
7. Zapisnici
8. Zamolba za zaposlenje

Svaka nastavna cjelina podijeljena je na tematske jedinice. Svaka se cjelina najavljuje uvodnim pitanjima i primjerenom ilustracijom da bi se postigla veća motivacija za učenje. Odgovori na uvodna pitanja daju se programskim slijedom u sklopu tematskih jedinica.
Tematske jedinice završavaju pitanjima za raspravu. Prije pitanja za raspravu, a nakon obradbe svake tematske jedinice, izdvajaju se bitni, učenicima najčešće novi pojmovi. Njihovim izdvajanjem i leksikonskim tumačenjima u pojmovniku na kraju knjige učenici postupno svladavaju složene i stručne sadržaje na načelu računalnih igara, a stečeno znanje iz pasivnoga prelazi u aktivno.
Svaka cjelina završava zadatcima za provjeru znanja kojima se provjerava problemski integrirano znanje od razine prepoznavanja pojmova i pojava preko usvajanja, osvješćivanja potaknute brojnim primjerima, reprodukcije, automatizacije i potpune kreativnosti u procesu učenja do njegove primjene kao sposobnosti ili vještine.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Udžbenik prati okvirni program istoimenog predmeta u prvom razredu ekonomskih škola. Programski su sadržaji u udžbeniku obrađeni u osam zaokruženih nastavnih cjelina: 1. Uvod u komunikaciju 2. Razvoj sredstava za pisanje 3. Poslovne komunikacije 4. Promocijske poslovne komunikacije 5. Operativne komunikacije>BR>6. Teškoće 7. Zapisnici 8. Zamolba za zaposlenje Svaka nastavna cjelina podijeljena je na tematske jedinice. Svaka se cjelina najavljuje uvodnim pitanjima i primjerenom ilustracijom da bi se postigla veća motivacija za učenje. Odgovori na uvodna pitanja daju se programskim slijedom u sklopu tematskih jedinica. Tematske jedinice završavaju pitanjima za raspravu. Prije pitanja za raspravu, a nakon obradbe svake tematske jedinice, izdvajaju se bitni, učenicima najčešće novi pojmovi. Njihovim izdvajanjem i leksikonskim tumačenjima u pojmovniku na kraju knjige učenici postupno svladavaju složene i stručne sadržaje na načelu računalnih igara, a stečeno znanje iz pasivnoga prelazi u aktivno. Svaka cjelina završava zadatcima za provjeru znanja kojima se provjerava problemski integrirano znanje od razine prepoznavanja pojmova i pojava preko usvajanja, osvješćivanja potaknute brojnim primjerima, reprodukcije, automatizacije i potpune kreativnosti u procesu učenja do njegove primjene kao sposobnosti ili vještine.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter