Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Tom Gates 8 - Da! ne. možda...

Tom Gates 8 - Da! ne. možda...

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Liz Pichon


ISBN:

978-953-0-62126-8

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D7444

Broj strana:

264

Težina:

374 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U osmoj knjizi serijala o Tomu Gatesu Tom treba donijeti brojne odluke, npr. koje pahuljice odabrati, koju ideju predstaviti na poslovnom danu u školi i kojih se svojih stvari odreći kako bi sudjelovao na sajamskoj rasprodaji.
Mama je na misiji – želi izbaciti sve suvišne stvari iz kuće i prodati ih na sajmu. Jedan naizgled nebitan predmet izazvat će pravu pomutnju i zaplesti događaje. Kada u školi zavladaju neobične klice koje uzrokuju kašalj, neke će se okolnosti promijeniti i Tomu priuštiti nove uzbudljive dogodovštine.
Prepričavajući događaje, Tom nastavlja oduševljavati humorom i crtežima. U osmoj knjizi posebna se pažnja posvećuje crtanju izraza lica u smiješnim situacijama. Otkrijte što Delia krije iza zaključanih vrata, što će gnjavator Marcus učiniti s ukradenom idejom i kako Fosili više puta spašavaju situaciju.
Zabavno, veselo i duhovito štivo!

  • Prevodilac: Petra Matić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x180
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U osmoj knjizi serijala o Tomu Gatesu Tom treba donijeti brojne odluke, npr. koje pahuljice odabrati, koju ideju predstaviti na poslovnom danu u školi i kojih se svojih stvari odreći kako bi sudjelovao na sajamskoj rasprodaji. Mama je na misiji – želi izbaciti sve suvišne stvari iz kuće i prodati ih na sajmu. Jedan naizgled nebitan predmet izazvat će pravu pomutnju i zaplesti događaje. Kada u školi zavladaju neobične klice koje uzrokuju kašalj, neke će se okolnosti promijeniti i Tomu priuštiti nove uzbudljive dogodovštine. Prepričavajući događaje, Tom nastavlja oduševljavati humorom i crtežima. U osmoj knjizi posebna se pažnja posvećuje crtanju izraza lica u smiješnim situacijama. Otkrijte što Delia krije iza zaključanih vrata, što će gnjavator Marcus učiniti s ukradenom idejom i kako Fosili više puta spašavaju situaciju. Zabavno, veselo i duhovito štivo!

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter