Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Zohar - knjiga sjaja

Zohar - knjiga sjaja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-83737-63-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4216

Broj strana:

111

Težina:

150 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dubina mudrosti i učenja sadržanih u svetoj Knjizi Zohar skrivena je iza tisuću zaključanih vratnica.

Zašto je skrivena iza tisuću zaključanih vratnica? Zapravo, nitko ništa ne skriva; sve postoji unutar okvira prirodnih zakona stvaranja. Za razliku od onoga kako je u ovome svijetu, nema ključa koji može otključati vrata da bi netko mogao ući tamo gdje smije ili ne smije biti. Duhovni je svijet potpuno otvoren; pojedinac samo napreduje s jedne duhovne razine na drugu i ostavlja jednu stvarnost da bi ušao u drugu u skladu s načinom na koji mijenja vlastita svojstva.

U našem svijetu predmet možemo pomaknuti s jednoga mjesta na drugo na mehanički način, dok u duhovnome svijetu moramo izvesti unutrašnji pokret kako bismo prošli iz jednog dijela svijeta u drugi. To nazivaju zaključanim vratima; dok god je osoba ograničena na jedan dio, sljedeći ostaje skriven, zaključan.

Što možemo učiniti da bismo ih otvorili? Promijeniti sebe u skladu s dijelom u koji želimo ući i tada ćemo ući. Vrlo je jednostavno. Sve postoji unutar čovjeka. Korištenjem potencijalnih sposobnosti iznutra, svatko se može jednostavno kretati iz svog trenutnog stanja u stanje savršenog beskraja i stapanja sa Stvoriteljem.

Sva mudrost sadržana je u metodi napredovanja u duhovnom prostoru. Zato se kaže da je dubina mudrosti skrivena iza tisuću zaključanih vrata. Nije skrivena ni iza kakvog izvanjskog prolaza.

Sve su brave i ključevi unutar nas. Naša se metoda sastoji u ispravnom izvršavanju unutarnjih akcija i otključavanjem brava našim unutarnjim ključevima. To je svrha studiranja Knjige Zohar i mudrosti Kabale uopće.

  • Originalni naziv: Zohar - The Bokk of Splendour...
  • Prevodilac: Dragan Paripović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dubina mudrosti i učenja sadržanih u svetoj Knjizi Zohar skrivena je iza tisuću zaključanih vratnica. Zašto je skrivena iza tisuću zaključanih vratnica? Zapravo, nitko ništa ne skriva; sve postoji unutar okvira prirodnih zakona stvaranja. Za razliku od onoga kako je u ovome svijetu, nema ključa koji može otključati vrata da bi netko mogao ući tamo gdje smije ili ne smije biti. Duhovni je svijet potpuno otvoren; pojedinac samo napreduje s jedne duhovne razine na drugu i ostavlja jednu stvarnost da bi ušao u drugu u skladu s načinom na koji mijenja vlastita svojstva. U našem svijetu predmet možemo pomaknuti s jednoga mjesta na drugo na mehanički način, dok u duhovnome svijetu moramo izvesti unutrašnji pokret kako bismo prošli iz jednog dijela svijeta u drugi. To nazivaju zaključanim vratima; dok god je osoba ograničena na jedan dio, sljedeći ostaje skriven, zaključan. Što možemo učiniti da bismo ih otvorili? Promijeniti sebe u skladu s dijelom u koji želimo ući i tada ćemo ući. Vrlo je jednostavno. Sve postoji unutar čovjeka. Korištenjem potencijalnih sposobnosti iznutra, svatko se može jednostavno kretati iz svog trenutnog stanja u stanje savršenog beskraja i stapanja sa Stvoriteljem. Sva mudrost sadržana je u metodi napredovanja u duhovnom prostoru. Zato se kaže da je dubina mudrosti skrivena iza tisuću zaključanih vrata. Nije skrivena ni iza kakvog izvanjskog prolaza. Sve su brave i ključevi unutar nas. Naša se metoda sastoji u ispravnom izvršavanju unutarnjih akcija i otključavanjem brava našim unutarnjim ključevima. To je svrha studiranja Knjige Zohar i mudrosti Kabale uopće.

Dodatne informacije

Izdavač Babun
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter