Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.529

Facebook slicica

Katalog

Zavođenje gorštakinje

Zavođenje gorštakinje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Maja Benks


ISBN:

978-86-521-5125-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6473

Broj strana:

304

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Bestseler autorka New York Timesa

Kategorije:

Sadržaj:

Škotska. Srednji vek. Neukrotivi gorštački ratnik je rastrzan između odanosti i zabranjene ljubavi.

Žestoko odan svom starijem bratu Alarik Makejb je spreman da se oženi iz dužnosti. Na putu da zatraži ruku Rijone Makdonald, ćerke vođe susednog klana, upada u zasedu i biva ostavljen da umre. Život mu, nekim čudom, spasava nežna ruka anđela, hrabra lepotica koja će dovesti u iskušenje njegovu odanost klanu, njegovu čast i najdublje želje.

Kili Makdonald su izdali oni koje je volela i kojima je verovala i izbačena je iz sopstvenog klana. Kad ranjeni ratnik padne sa svog konja pred njenim kućerkom, privući će je njegovo snažno, vitko telo. Vragolasti odsjaj u njegovim zelenim očima rasplamsava strast koja će ih pratiti natrag do Alarikove tvrđave, gde ih njihova zabranjena ljubav uvlači sve dublje u zadovoljstva puti.

No kako se obruč zavere i opasnosti sve više steže, Alarik mora da napravi nemoguć izbor: da li će izdati svoje najrođenije zbog žene koju voli?

  • Prevodilac: Dijana Đelošević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Škotska. Srednji vek. Neukrotivi gorštački ratnik je rastrzan između odanosti i zabranjene ljubavi. Žestoko odan svom starijem bratu Alarik Makejb je spreman da se oženi iz dužnosti. Na putu da zatraži ruku Rijone Makdonald, ćerke vođe susednog klana, upada u zasedu i biva ostavljen da umre. Život mu, nekim čudom, spasava nežna ruka anđela, hrabra lepotica koja će dovesti u iskušenje njegovu odanost klanu, njegovu čast i najdublje želje. Kili Makdonald su izdali oni koje je volela i kojima je verovala i izbačena je iz sopstvenog klana. Kad ranjeni ratnik padne sa svog konja pred njenim kućerkom, privući će je njegovo snažno, vitko telo. Vragolasti odsjaj u njegovim zelenim očima rasplamsava strast koja će ih pratiti natrag do Alarikove tvrđave, gde ih njihova zabranjena ljubav uvlači sve dublje u zadovoljstva puti. No kako se obruč zavere i opasnosti sve više steže, Alarik mora da napravi nemoguć izbor: da li će izdati svoje najrođenije zbog žene koju voli?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Bestseler autorka New York Timesa

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter