Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Zavera violina

Zavera violina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-04858-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D5441

Broj strana:

304

Težina:

560 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Kad smo sami, kao usamljene violine smo, usamljene flaute, trube koje same sviraju u tami.

Zajedno, predstavljamo simfoniju.

Život Reja Makmilijana bio je zacrtan od početka, budući da je odrastao kao crnac u ruralnim delovima Severne Karoline. Ali Rej ima talenat i san - odlučan je da postane profesionalni violinista, i ništa mu neće stati na put. Ni majka, koja smatra da bi trebalo da pronađe pravi posao, ni činjenica da ne može sebi da priušti vrhunsku violinu, ali ni rasizam svojstven svetu klasične muzike.

Kada dođe do zapanjujućeg otkrića da je dotrajala pradedina violina zapravo neprocenjivo vredni Stradivarij, ostvarenje svih njegovih snova je naizgled nadohvat ruke, a Rej i njegova violina zajedno osvajaju svet. Ipak, veče uoči prestižnog takmičenja Čajkovski - olimpijade klasične muzike - violina je ukradena, a na njenom mestu ostavljena poruka u kojoj se zahteva otkup od pet miliona dolara. Bez violine, Rej oseća kao da je izgubio deo sebe.

Kako se takmičenje približava, Rej ne samo da će morati da vrati svoj dragoceni instrument već i da dokaže sebi - i svetu - da se, bez obzira na ishod, u njemu oduvek krio izvanredan muzičar.

  • Prevodilac: Svetlana Babović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad smo sami, kao usamljene violine smo, usamljene flaute, trube koje same sviraju u tami. Zajedno, predstavljamo simfoniju. Život Reja Makmilijana bio je zacrtan od početka, budući da je odrastao kao crnac u ruralnim delovima Severne Karoline. Ali Rej ima talenat i san - odlučan je da postane profesionalni violinista, i ništa mu neće stati na put. Ni majka, koja smatra da bi trebalo da pronađe pravi posao, ni činjenica da ne može sebi da priušti vrhunsku violinu, ali ni rasizam svojstven svetu klasične muzike. Kada dođe do zapanjujućeg otkrića da je dotrajala pradedina violina zapravo neprocenjivo vredni Stradivarij, ostvarenje svih njegovih snova je naizgled nadohvat ruke, a Rej i njegova violina zajedno osvajaju svet. Ipak, veče uoči prestižnog takmičenja Čajkovski - olimpijade klasične muzike - violina je ukradena, a na njenom mestu ostavljena poruka u kojoj se zahteva otkup od pet miliona dolara. Bez violine, Rej oseća kao da je izgubio deo sebe. Kako se takmičenje približava, Rej ne samo da će morati da vrati svoj dragoceni instrument već i da dokaže sebi - i svetu - da se, bez obzira na ishod, u njemu oduvek krio izvanredan muzičar.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter