Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Zauvek seksi - Vitka i zdrava posle četrdesete

Zauvek seksi - Vitka i zdrava posle četrdesete

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Suzan Samers


ISBN:

978-86-7804-496-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3773

Broj strana:

329

Težina:

431 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Vjerovatno ste do sada, kao i većina drugih žena, pokušavale da nađete lako i konačno rješenje za održavanje zdravog i vitkog tijela. Međutim, dugoročan uspjeh je teško postići ukoliko ne obratite pažnju na suštinske krivce za neprivlačnu figuru, akumulirane toksine u tjelu. U ovoj knjizi ćete saznati o supstancama kojima smo okruženi svakoga dana, a koje negativno utiču na zdravlje i figuru, kao i savjete kako da ih eliminišete ili barem umanjite njihovo štetno dejstvo. Suzan Samers je uz pomoć nutricioniste sastavila jednostavne recepte, pomoću kojih ćete lako proći kroz trodjelni program za oslobađanje od nagomilanih toksina i suvišnih kilograma. Ovdje je uključena specijalna faza detoksikacije, kao i savjeti vezani za hormonalni balans i intoleranciju na hranu.

Bilo da imate samo nekoliko kilograma viška ili se borite na težem frontu, ovaj novi plan koji je osmislila pionirka zdravog života Suzan Samers, pružiće vam znanje koje je neophodno da biste se jednostavno i lako izborili sa toksinima, postali i ostali vitki, aktivni, zdravi i seksi... Zauvijek.

  • Originalni naziv: Sexy Forewer
  • Prevodilac: Ksenija Latinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Vjerovatno ste do sada, kao i većina drugih žena, pokušavale da nađete lako i konačno rješenje za održavanje zdravog i vitkog tijela. Međutim, dugoročan uspjeh je teško postići ukoliko ne obratite pažnju na suštinske krivce za neprivlačnu figuru, akumulirane toksine u tjelu. U ovoj knjizi ćete saznati o supstancama kojima smo okruženi svakoga dana, a koje negativno utiču na zdravlje i figuru, kao i savjete kako da ih eliminišete ili barem umanjite njihovo štetno dejstvo. Suzan Samers je uz pomoć nutricioniste sastavila jednostavne recepte, pomoću kojih ćete lako proći kroz trodjelni program za oslobađanje od nagomilanih toksina i suvišnih kilograma. Ovdje je uključena specijalna faza detoksikacije, kao i savjeti vezani za hormonalni balans i intoleranciju na hranu. Bilo da imate samo nekoliko kilograma viška ili se borite na težem frontu, ovaj novi plan koji je osmislila pionirka zdravog života Suzan Samers, pružiće vam znanje koje je neophodno da biste se jednostavno i lako izborili sa toksinima, postali i ostali vitki, aktivni, zdravi i seksi... Zauvijek.

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Manjana
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter