Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Zašto mi to nisu rekli prije?

Zašto mi to nisu rekli prije?

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789538326325

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8838

Broj strana:

320

Težina:

365 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

44,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Zašto mi to nisu rekli prije? obrađuje svakodnevne probleme s kojima se svi suočavamo te nudi laka i praktična rješenja koja vam mogu promijeniti život.

Oslanjajući se na godine iskustva u struci kliničkog psihologa, online senzacija dr. Julie Smith s vama dijeli sve vještine potrebne kako biste svladali životne uspone i padove.

Ova knjiga ispunjena tajnim bilješkama psihoterapeuta neophodan je priručnik za poboljšanje vašeg mentalnog zdravlja. Jednostavni, a stručni savjeti dr. Julie zajedno s moćnim tehnikama za suočavanje s problemima pomoći će vam da ostanete otporni, bez obzira na probleme kojima vas život bombardira.

Ovaj vodič kroz oluje svakodnevice napisan je u kratkim i sažetim natuknicama, stoga možete početi s dijelom koji vam je potreban sukladno izazovu s kojim se suočavate - i odmah pronaći odgovarajuće alate koji vam mogu pomoći: svladati anksioznost, nositi se s kritikama, izboriti se s lošim raspoloženjem, izgraditi samopouzdanje, pronaći motivaciju, naučiti oprostiti sami sebi.

  • Prevodilac: Tea Grgurić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Zašto mi to nisu rekli prije? obrađuje svakodnevne probleme s kojima se svi suočavamo te nudi laka i praktična rješenja koja vam mogu promijeniti život. Oslanjajući se na godine iskustva u struci kliničkog psihologa, online senzacija dr. Julie Smith s vama dijeli sve vještine potrebne kako biste svladali životne uspone i padove. Ova knjiga ispunjena tajnim bilješkama psihoterapeuta neophodan je priručnik za poboljšanje vašeg mentalnog zdravlja. Jednostavni, a stručni savjeti dr. Julie zajedno s moćnim tehnikama za suočavanje s problemima pomoći će vam da ostanete otporni, bez obzira na probleme kojima vas život bombardira. Ovaj vodič kroz oluje svakodnevice napisan je u kratkim i sažetim natuknicama, stoga možete početi s dijelom koji vam je potreban sukladno izazovu s kojim se suočavate - i odmah pronaći odgovarajuće alate koji vam mogu pomoći: svladati anksioznost, nositi se s kritikama, izboriti se s lošim raspoloženjem, izgraditi samopouzdanje, pronaći motivaciju, naučiti oprostiti sami sebi.

Dodatne informacije

Izdavač Koncept izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter