Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Vremeplovna kada doktora Proktora

Vremeplovna kada doktora Proktora

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jo Nesbo


ISBN:

9789926200619

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B6060

Broj strana:

299

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Doktor Proktorov podrum prepun je genijalnih izuma. Luckasti pronalazač se pomoću vremeplovne kade vratio u doba svoje mladosti i pokušao da vrati davno izgubljenu ljubav, Juliette Margarin. Međutim, prošlost nije lako promijeniti i, kad upadne u nevolje, doktor Proktor šalje šifriranu poruku Lisi i Bulleu, da se smjesta bućnu u vremeplovnu kupku i pohrle mu u pomoć. Lisa i Bulle će putovati uzduž i poprijeko po francuskoj istoriji, upoznati Jovanku Orleanku, pomoći da se napravi čuvena Eiffelova kula, pomrsiti konce Napoleonu, pretvoriti opsadu Bastilje u koncert, a iz svih nevolja izvlačiće se uz pomoć najgenijalnijeg izuma svih vremena – prdipraha. Troje neobičnih prijatelja još jednom će dokazati koliko su nasilnici, lopovi i inerešdžije glupi, nemoćni i smiješni. Pravo bogatstvo leži u znanju, mašti i radosti istraživanja, a snaga koja izvire iz ljubavi, prijateljstva i požrtvovanosti, jača je od svih armija. Bulle, Lisa i doktor Proktor tako na djelu potvrđuju ono što, inače, vole da kažu: „Kada prijatelji obećaju da nikada neće prestati pomagati jedni drugima, onda je jedan plus jedan plus jedan mnogo više od tri“.

Doktor Proktorov prdiprah druga je knjiga u serijalu o Doktoru Proktoru, koji kod djece širom svijeta izaziva napade kikotanja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Doktor Proktorov podrum prepun je genijalnih izuma. Luckasti pronalazač se pomoću vremeplovne kade vratio u doba svoje mladosti i pokušao da vrati davno izgubljenu ljubav, Juliette Margarin. Međutim, prošlost nije lako promijeniti i, kad upadne u nevolje, doktor Proktor šalje šifriranu poruku Lisi i Bulleu, da se smjesta bućnu u vremeplovnu kupku i pohrle mu u pomoć. Lisa i Bulle će putovati uzduž i poprijeko po francuskoj istoriji, upoznati Jovanku Orleanku, pomoći da se napravi čuvena Eiffelova kula, pomrsiti konce Napoleonu, pretvoriti opsadu Bastilje u koncert, a iz svih nevolja izvlačiće se uz pomoć najgenijalnijeg izuma svih vremena – prdipraha. Troje neobičnih prijatelja još jednom će dokazati koliko su nasilnici, lopovi i inerešdžije glupi, nemoćni i smiješni. Pravo bogatstvo leži u znanju, mašti i radosti istraživanja, a snaga koja izvire iz ljubavi, prijateljstva i požrtvovanosti, jača je od svih armija. Bulle, Lisa i doktor Proktor tako na djelu potvrđuju ono što, inače, vole da kažu: „Kada prijatelji obećaju da nikada neće prestati pomagati jedni drugima, onda je jedan plus jedan plus jedan mnogo više od tri“. Doktor Proktorov prdiprah druga je knjiga u serijalu o Doktoru Proktoru, koji kod djece širom svijeta izaziva napade kikotanja.

Dodatne informacije

Izdavač Malik books
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter