Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Vragolan

Vragolan

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0888-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6027

Broj strana:

303

Težina:

416 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Biti u braku s Blakeom za Maxine Williams bila je prava avantura. On je izniman čovjek, karizmatičan, ali u potpunosti nepouzdan. Kao poslovan čovjek, zaradio je milijune i bio u središtu medijske pozornosti. Jedino što nije znao biti dobrim suprugom.

I sada kada su se prijateljski, iako pomalo čudno, razveli nastavljaju se brinuti za svoje troje obožavane djece. Blake i dalje stalno putuje svijetom i uživa u pozornosti velikog broja prekrasnih, poznatih i vrlo mladih žena, a Maxine na Manhattanu odgaja njihovu djecu, istovremeno se strastveno posvetivši svom poslu dječje psihijatrice. No, odjednom sve se mijenja...

Maxine je upravo počela vezu s novim čovjekom kada tragedija potakne promjenu u Blakeovu ponašanju. On odbacuje bezbrižni život playboya te postaje odgovoran, suosjećajan i zreo.

Tada poželi Maxine ponovno u svom životu - kao partnericu u humanitarnom projektu koji bi mogao promijeniti živote mnogih. No, Maxine se potpuno predala svome novom životu, i sigurna je daje Blake, znan i kao Vragolan, sposoban učiniti sve, osim promijeniti se ... Ili je možda to ipak moguće?

Na ovome se putovanju pojavljuju mnoge dvojbe, promjene i iznenadne prilike - i to upravo onda kada se čini daje sve izgubljeno.

  • Originalni naziv: The Rogue
  • Prevodilac: Dunja Bebek
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x215
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Biti u braku s Blakeom za Maxine Williams bila je prava avantura. On je izniman čovjek, karizmatičan, ali u potpunosti nepouzdan. Kao poslovan čovjek, zaradio je milijune i bio u središtu medijske pozornosti. Jedino što nije znao biti dobrim suprugom. I sada kada su se prijateljski, iako pomalo čudno, razveli nastavljaju se brinuti za svoje troje obožavane djece. Blake i dalje stalno putuje svijetom i uživa u pozornosti velikog broja prekrasnih, poznatih i vrlo mladih žena, a Maxine na Manhattanu odgaja njihovu djecu, istovremeno se strastveno posvetivši svom poslu dječje psihijatrice. No, odjednom sve se mijenja... Maxine je upravo počela vezu s novim čovjekom kada tragedija potakne promjenu u Blakeovu ponašanju. On odbacuje bezbrižni život playboya te postaje odgovoran, suosjećajan i zreo. Tada poželi Maxine ponovno u svom životu - kao partnericu u humanitarnom projektu koji bi mogao promijeniti živote mnogih. No, Maxine se potpuno predala svome novom životu, i sigurna je daje Blake, znan i kao Vragolan, sposoban učiniti sve, osim promijeniti se ... Ili je možda to ipak moguće? Na ovome se putovanju pojavljuju mnoge dvojbe, promjene i iznenadne prilike - i to upravo onda kada se čini daje sve izgubljeno.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter