Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Voli me, ne voli me

Voli me, ne voli me

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ana Permoli


ISBN:

978-86-10-01691-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4638

Broj strana:

294

Težina:

404 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od mržnje do ljubavi linija je tanka...
I nakon sedam godina koje su proveli kao kolege u banci, Dženifer i Ijan i dalje se ne podnose. Međutim, sudbina ih sve više zbližava, jer su prinuđeni da zajedno rade na jednom važnom projektu. Ijan želi da proslavi i zato poziva Dženifer na večeru u ekskluzivni restoran, a ona pristaje kako bi smanjila tenziju među njima. Sudbina će opet umešati prste: paparaco će ih uslikati dok večeraju, a Dženifer će biti šokirana kada ugleda svoju sliku u tračerskom časopisu.
S druge strane, Ijanu je čitava ova situacija zabavna: on je neodoljivo privlačan neženja i plave je krvi, zbog čega mu se žene bacaju pod noge. Kako bi se bar na neko vreme rešio dosadnih obožavateljki, sklapa dogovor sa Dženifer: daće joj svu slobodu u projektu ako pristane da glumi njegovu devojku. Da li će to biti lak zadatak? Ili izazov mnogo komplikovaniji nego što izgleda? Neka igra počne!

  • Originalni naziv: Ti prego lasciati odiare...
  • Prevodilac: Ljubeta Babović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od mržnje do ljubavi linija je tanka... I nakon sedam godina koje su proveli kao kolege u banci, Dženifer i Ijan i dalje se ne podnose. Međutim, sudbina ih sve više zbližava, jer su prinuđeni da zajedno rade na jednom važnom projektu. Ijan želi da proslavi i zato poziva Dženifer na večeru u ekskluzivni restoran, a ona pristaje kako bi smanjila tenziju među njima. Sudbina će opet umešati prste: paparaco će ih uslikati dok večeraju, a Dženifer će biti šokirana kada ugleda svoju sliku u tračerskom časopisu. S druge strane, Ijanu je čitava ova situacija zabavna: on je neodoljivo privlačan neženja i plave je krvi, zbog čega mu se žene bacaju pod noge. Kako bi se bar na neko vreme rešio dosadnih obožavateljki, sklapa dogovor sa Dženifer: daće joj svu slobodu u projektu ako pristane da glumi njegovu devojku. Da li će to biti lak zadatak? Ili izazov mnogo komplikovaniji nego što izgleda? Neka igra počne!

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter