Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Vještine učenja

Vještine učenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-60990-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2807

Broj strana:

432

Težina:

1345 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,40 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nije važno pripremate li se za studij ili već studirate, jeste li na prijediplomskome ili poslijediplomskom studiju, studirate li filološke ili prirodne znanosti – priručnik Vještine učenja bit će vaš putokaz prema uspjehu. Ako zaista želite biti uspješni na studiju, onda je priručnik Vještine učenja prava knjiga za vas! Uz Stellu Cottrell učenje je lakše, brže i ugodnije.
Provjerene metode Stelle Cottrell utemeljene su na više od dvadeset godina iskustva u radu sa studentima i, zahvaljujući njima, više je od milijun studenata uspješno završilo studij i naučilo – svrhovito učiti. Kada je riječ o učenju, ne postoji samo jedan pristup koji bi odgovarao svima. Ovaj zanimljiv i pristupačan priručnik pokazuje studentima kako mogu prilagoditi učenje vlastitim potrebama da bi poboljšali ocjene, izgradili samopouzdanje, preuzeli kontrolu nad svojim uspjehom, profitirali od studija i povećali mogućnosti svojeg zapošljavanja.
Priručnik Vještine učenja priprema studente za sve što ih čeka prije, tijekom i poslije sveučilišnog studija.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nije važno pripremate li se za studij ili već studirate, jeste li na prijediplomskome ili poslijediplomskom studiju, studirate li filološke ili prirodne znanosti – priručnik Vještine učenja bit će vaš putokaz prema uspjehu. Ako zaista želite biti uspješni na studiju, onda je priručnik Vještine učenja prava knjiga za vas! Uz Stellu Cottrell učenje je lakše, brže i ugodnije. Provjerene metode Stelle Cottrell utemeljene su na više od dvadeset godina iskustva u radu sa studentima i, zahvaljujući njima, više je od milijun studenata uspješno završilo studij i naučilo – svrhovito učiti. Kada je riječ o učenju, ne postoji samo jedan pristup koji bi odgovarao svima. Ovaj zanimljiv i pristupačan priručnik pokazuje studentima kako mogu prilagoditi učenje vlastitim potrebama da bi poboljšali ocjene, izgradili samopouzdanje, preuzeli kontrolu nad svojim uspjehom, profitirali od studija i povećali mogućnosti svojeg zapošljavanja. Priručnik Vještine učenja priprema studente za sve što ih čeka prije, tijekom i poslije sveučilišnog studija.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter