Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Vjenčanje s Buddhom

Vjenčanje s Buddhom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Wei Hui


ISBN:

978-953-201-658-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2475

Broj strana:

208

Težina:

330 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

32,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Vjenčanje s Buddhom, još jedna priča o žudnji i strastvenom životu, drugi je poluautobiografski roman kineske spisateljice Wei Hui i svojevrsni nastavak romana Šangaj baby, bestselera koji je svojedobno bio zabranjen u Kini zbog opscenosti. Kao i u romanu Šangaj baby, glavni lik je, uspješna mlada spisateljica Coco koja se iz Šanagaj seli u New York.

Život će ju povesti putom ljubavi, žudnje i spiritualnog buđenja. Na Manhattanu će upoznati Mujua i oni će se upustiti u eksperimente istražujući vlastite žudnje u svakoj zamislivoj situaciji. No tu će vezu pokvariti glamurozni i nepodnošljivo privlačni Nick iz New Yorka. Uplevši se u ljubavni trokut Coco se vraća u Kinu, ali ne u Šangaj nego na rodni otočić Putu, gdje će naposljetku pronaći unutarnji mir.

No po povratku u Šangaj, pronaći će je i Muju i Nick i Coco će još jednom pasti u ralje strast i to s dva muškarca. Nakon tih afera Coco otkriva da je trudna ali bez ikakve ideje tko bi mogao biti djetetov otac, Muju ili Nick.

  • Originalni naziv: Marrying Budha
  • Prevodilac: Mirna Herman
  • Edicija: Shangai baby
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Vjenčanje s Buddhom, još jedna priča o žudnji i strastvenom životu, drugi je poluautobiografski roman kineske spisateljice Wei Hui i svojevrsni nastavak romana Šangaj baby, bestselera koji je svojedobno bio zabranjen u Kini zbog opscenosti. Kao i u romanu Šangaj baby, glavni lik je, uspješna mlada spisateljica Coco koja se iz Šanagaj seli u New York. Život će ju povesti putom ljubavi, žudnje i spiritualnog buđenja. Na Manhattanu će upoznati Mujua i oni će se upustiti u eksperimente istražujući vlastite žudnje u svakoj zamislivoj situaciji. No tu će vezu pokvariti glamurozni i nepodnošljivo privlačni Nick iz New Yorka. Uplevši se u ljubavni trokut Coco se vraća u Kinu, ali ne u Šangaj nego na rodni otočić Putu, gdje će naposljetku pronaći unutarnji mir. No po povratku u Šangaj, pronaći će je i Muju i Nick i Coco će još jednom pasti u ralje strast i to s dva muškarca. Nakon tih afera Coco otkriva da je trudna ali bez ikakve ideje tko bi mogao biti djetetov otac, Muju ili Nick.

    Dodatne informacije

    Izdavač VBZ
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter