Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Vernon Trodon 3

Vernon Trodon 3

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789958305047

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5607

Broj strana:

288

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Vernon Trodon prinuđen je da se vrati u Pariz kako bi otišao kod stomatologa, iako to znači da na jedno vrijeme mora ostaviti zajednicu sljedbenika koji su ga pratili na putovanjima i plesali na njegovim partyjima.

Vrativši se u grad, saznaje da je Charles, njegov stari prijatelj iz dana provedenih na pariskim ulicama, umro i ostavio mu pola dobitka na lutriji. Ali kad Vernon obavijesti svoju ekipu o nenadanom nasljedstvu, neće proći puno vremena prije nego se oni okrenu jedni protiv dugih, a Vernonova iznenadna sreća prouzrokuje pukotine u toj nekad skladnoj zajednici.

U međuvremenu, olujni oblaci nadvijaju se nad Aïchu i Céleste: Laurent Dopalet je odlučio da ih pod svaku cijenu kazni zbog napada.

Nedugo zatim, čitav Pariz, a i Francusku, potresat će užasi terorističkih napada, što će uticati na sve likove u ovom kaleidoskopskom portretu jednog grada.

  • Prevodilac: Novak Golubović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Vernon Trodon prinuđen je da se vrati u Pariz kako bi otišao kod stomatologa, iako to znači da na jedno vrijeme mora ostaviti zajednicu sljedbenika koji su ga pratili na putovanjima i plesali na njegovim partyjima. Vrativši se u grad, saznaje da je Charles, njegov stari prijatelj iz dana provedenih na pariskim ulicama, umro i ostavio mu pola dobitka na lutriji. Ali kad Vernon obavijesti svoju ekipu o nenadanom nasljedstvu, neće proći puno vremena prije nego se oni okrenu jedni protiv dugih, a Vernonova iznenadna sreća prouzrokuje pukotine u toj nekad skladnoj zajednici. U međuvremenu, olujni oblaci nadvijaju se nad Aïchu i Céleste: Laurent Dopalet je odlučio da ih pod svaku cijenu kazni zbog napada. Nedugo zatim, čitav Pariz, a i Francusku, potresat će užasi terorističkih napada, što će uticati na sve likove u ovom kaleidoskopskom portretu jednog grada.

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter