Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Veliki šoping

Veliki šoping

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ante Tomić


ISBN:

9958-654-02-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0068

Broj strana:

178

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,40 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prije samo par godina naša je čitalačka publika skoro stidljivo i šapatom zapitkivala:
Ko je taj Tomić koji piše onako duhovitu prozu, koja na svaki način korespondira s onim što smo u Bosni i Hercegovini (pogotovo u Hercegovini, reklo bi se, jer svijet Tomićevih junaka velikim dijelom dolazi odatle, bilo mentalitetski, bilo fizički ) živjeli, gledali i slušali sve ove godine.
Sada nam sve to stiže i u pisanom obliku - začinjeno humorom i introspekcijom - od Ante Tomića, pisca za kojeg se više niko ko čita ne pita ko je.

Nakon uspjeha njegovih romana u Hrvatskoj i velikog interesa za njih u BiH, pojavljuje se i njegovo prvo bosansko izdanje. Knjiga kratkih priča Veliki šoping je zbirka u kojoj su tri priče nove i dosada neobjavljene, dok su ostale zbir njegovih urbanih slika vremena koje po malo čemu možemo zvati urbanim. No, on je prvenstveno humorom kao osnovnom kartom svoga pisanja, već sjeo našim čitaocima koji će moći uživati u Velikom šopingu, knjizi koja donosi svježeg Tomića, pisca čija se blizina Bosni očituje u svakom ispisanom retku.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prije samo par godina naša je čitalačka publika skoro stidljivo i šapatom zapitkivala: Ko je taj Tomić koji piše onako duhovitu prozu, koja na svaki način korespondira s onim što smo u Bosni i Hercegovini (pogotovo u Hercegovini, reklo bi se, jer svijet Tomićevih junaka velikim dijelom dolazi odatle, bilo mentalitetski, bilo fizički ) živjeli, gledali i slušali sve ove godine. Sada nam sve to stiže i u pisanom obliku - začinjeno humorom i introspekcijom - od Ante Tomića, pisca za kojeg se više niko ko čita ne pita ko je. Nakon uspjeha njegovih romana u Hrvatskoj i velikog interesa za njih u BiH, pojavljuje se i njegovo prvo bosansko izdanje. Knjiga kratkih priča Veliki šoping je zbirka u kojoj su tri priče nove i dosada neobjavljene, dok su ostale zbir njegovih urbanih slika vremena koje po malo čemu možemo zvati urbanim. No, on je prvenstveno humorom kao osnovnom kartom svoga pisanja, već sjeo našim čitaocima koji će moći uživati u Velikom šopingu, knjizi koja donosi svježeg Tomića, pisca čija se blizina Bosni očituje u svakom ispisanom retku.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter