Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.288

Facebook slicica

Katalog

Vejte, snegovi - Tri božićne ljubavne priče

Vejte, snegovi - Tri božićne ljubavne priče

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-89565-25-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D4682

Broj strana:

294

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svetlucavi snežni smetovi, pokloni u ukrasnom papiru i šarene lampice što blistaju u noći dok unaokolo veje sneg. Mećava na Badnje veče pretvoriće jedan dražestan gradić u romantično utočište kao s filmskog platna! Bar donekle...

Kad voz ostane nasukan u snežnoj vejavici i završite u nedođiji u gluvo doba noći, ne očekujete da se vaše muke okončaju slasnim poljupcem šarmantnog neznanca. I ko bi pomislio da će neustrašivo bazanje kroz snežne smetove, kako biste usred božićne noći prezalogajili neodoljivo sočne slane vafle s istopljenim sirom, doneti ljubav prijatelja starog? Ili da put ka istinskoj ljubavi počinje nehumano ranom jutarnjom smenom u kafiću, i to u osvit prvog dana Božića?

Troje naprodavanijih pisaca omladinskih knjiga ? Džon Grin, Morin Džonson i Loren Mirakl ? obasjaće praznike čarolijom i smehom u tri međusobno povezane priče o ljubavi, snegu i romantičnim poljupcima!

  • Originalni naziv: Let it Snow
  • Prevodilac: Miroslav Bašić Palković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svetlucavi snežni smetovi, pokloni u ukrasnom papiru i šarene lampice što blistaju u noći dok unaokolo veje sneg. Mećava na Badnje veče pretvoriće jedan dražestan gradić u romantično utočište kao s filmskog platna! Bar donekle... Kad voz ostane nasukan u snežnoj vejavici i završite u nedođiji u gluvo doba noći, ne očekujete da se vaše muke okončaju slasnim poljupcem šarmantnog neznanca. I ko bi pomislio da će neustrašivo bazanje kroz snežne smetove, kako biste usred božićne noći prezalogajili neodoljivo sočne slane vafle s istopljenim sirom, doneti ljubav prijatelja starog? Ili da put ka istinskoj ljubavi počinje nehumano ranom jutarnjom smenom u kafiću, i to u osvit prvog dana Božića? Troje naprodavanijih pisaca omladinskih knjiga ? Džon Grin, Morin Džonson i Loren Mirakl ? obasjaće praznike čarolijom i smehom u tri međusobno povezane priče o ljubavi, snegu i romantičnim poljupcima!

Dodatne informacije

Izdavač Urban Reads
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter