Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Vajar smrti

Vajar smrti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kris Karter


ISBN:

978-86-6152-077-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D5865

Broj strana:

400

Težina:

556 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

DOBRO JE ŠTO NISI UKLJUČILA SVETLO…

Mlada medicinska sestra doživljava najveći šok u životu kad pronađe svog pacijenta tužioca Dereka Nikolsona brutalno ubijenog u svom krevetu. To deluje besmisleno – Nikolson je bio neizlečivo bolestan i imao je još samo nekoliko nedelja života. Ali ono što najviše šokira inspektora Roberta Hantera iz losanđeleskog Odeljenja za oružane pljačke i ubistva jeste ono što je ubica ostavio za sobom.

Hanter ne sumnja da ubica pokušava da komunicira s policijom, ali takav metod komunikacije nikad pre nije video. I šta bi mogla da bude skrivena poruka? Baš kad su Hanter i njegov partner Garsija pomislili da imaju trag, nađeno je novo telo, a s njim i nova poruka. Ali bez očigledne veze s prvom i drugom žrtvom, sav napredak pada u vodu.

Prisiljen na neprijatan savez sa samouverenom Alis Bomont, Hanter mora brzo da sklopi deliće slagalice, pre nego što Vajar smrti dovrši svoje remek-delo.

Vajar smrti je četvrti deo serijala Robert Hanter. Objavili smo i prve tri knjige: Žig smrti, Dželat i Noćni lovac.

  • Originalni naziv: The Death sculptor
  • Prevodilac: Boban Jakovljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

DOBRO JE ŠTO NISI UKLJUČILA SVETLO… Mlada medicinska sestra doživljava najveći šok u životu kad pronađe svog pacijenta tužioca Dereka Nikolsona brutalno ubijenog u svom krevetu. To deluje besmisleno – Nikolson je bio neizlečivo bolestan i imao je još samo nekoliko nedelja života. Ali ono što najviše šokira inspektora Roberta Hantera iz losanđeleskog Odeljenja za oružane pljačke i ubistva jeste ono što je ubica ostavio za sobom. Hanter ne sumnja da ubica pokušava da komunicira s policijom, ali takav metod komunikacije nikad pre nije video. I šta bi mogla da bude skrivena poruka? Baš kad su Hanter i njegov partner Garsija pomislili da imaju trag, nađeno je novo telo, a s njim i nova poruka. Ali bez očigledne veze s prvom i drugom žrtvom, sav napredak pada u vodu. Prisiljen na neprijatan savez sa samouverenom Alis Bomont, Hanter mora brzo da sklopi deliće slagalice, pre nego što Vajar smrti dovrši svoje remek-delo. Vajar smrti je četvrti deo serijala Robert Hanter. Objavili smo i prve tri knjige: Žig smrti, Dželat i Noćni lovac.

Dodatne informacije

Izdavač Stela
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter