Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Ulica Šanel 5 (džepno izdanje)

Ulica Šanel 5 (džepno izdanje)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-2646-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B1291

Broj strana:

276

Težina:

376 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Kako živi djevojka koja neodoljivo podsjeća na ikonu stila, nenadmašnu Koko Šanel?

Rebeka ima trideset tri godine, stotinu pari cipela (i to ne bilo kakvih), ormar pun malih crnih haljina i kompleta od tvida sa zlatnim dugmićima.
Madmoazel Koko je njena muza, nepresušno nadahnuće i nedostižni ideal.
Nikolo je ljubav njenog života, sve dok joj, kao „najboljem drugaru”, ne povjeri da je ludo zaljubljen u njenu prijateljicu.
Pošto se već, u potrazi za ljubavlju, obrela u Milanu, ne preostaje joj ništa drugo nego da nađe novi posao i uhvati se ukoštac s utvarama iz žalosne ljubavne prošlosti. Ali novi posao daleko je od onoga što je Rebeka očekivala i najmanje što joj je u tom trenutku potrebno. Odsad pa nadalje, Rebeka će se baviti planiranjem raskošnih i romantičnih vjenčanja. Na svoje će morati još malo da pričeka...

Baš kad je Rebeka pomislila da će kao madmoazel Koko zauvijek ostati gospođica, kad utjehu nije mogla da nađe ni u šanelu 5 ni predusretljivom komšiji, na obzorju je, poput sunca iz izmaglice, blesnuo tajanstveni Francuz. Neodoljivi Etjen ugađa joj i obasipa je pažnjom... Vodi je u Pariz... Čita njene želje...
Zvuči fantastično, no zar ne bi to bilo previše jednostavno za Rebeku koja nepogrešivo privlači pogrešne momke?
Vedra i vrcava, Ulica Šanel 5 je knjiga koju ćete nesumnjivo poželjeti da proživite.

  • Originalni naziv: Via Chanel No 5 / Daniela...
  • Prevodilac: Mirjana Popov Slijepčević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x180
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako živi djevojka koja neodoljivo podsjeća na ikonu stila, nenadmašnu Koko Šanel? Rebeka ima trideset tri godine, stotinu pari cipela (i to ne bilo kakvih), ormar pun malih crnih haljina i kompleta od tvida sa zlatnim dugmićima. Madmoazel Koko je njena muza, nepresušno nadahnuće i nedostižni ideal. Nikolo je ljubav njenog života, sve dok joj, kao „najboljem drugaru”, ne povjeri da je ludo zaljubljen u njenu prijateljicu. Pošto se već, u potrazi za ljubavlju, obrela u Milanu, ne preostaje joj ništa drugo nego da nađe novi posao i uhvati se ukoštac s utvarama iz žalosne ljubavne prošlosti. Ali novi posao daleko je od onoga što je Rebeka očekivala i najmanje što joj je u tom trenutku potrebno. Odsad pa nadalje, Rebeka će se baviti planiranjem raskošnih i romantičnih vjenčanja. Na svoje će morati još malo da pričeka... Baš kad je Rebeka pomislila da će kao madmoazel Koko zauvijek ostati gospođica, kad utjehu nije mogla da nađe ni u šanelu 5 ni predusretljivom komšiji, na obzorju je, poput sunca iz izmaglice, blesnuo tajanstveni Francuz. Neodoljivi Etjen ugađa joj i obasipa je pažnjom... Vodi je u Pariz... Čita njene želje... Zvuči fantastično, no zar ne bi to bilo previše jednostavno za Rebeku koja nepogrešivo privlači pogrešne momke? Vedra i vrcava, Ulica Šanel 5 je knjiga koju ćete nesumnjivo poželjeti da proživite.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter