Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Ugovor sa Bogom

Ugovor sa Bogom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0110-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1581

Broj strana:

417

Težina:

527 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Godine 1943. ljekar nacista uzima od jednog jevrejskog bračnog para staru porodičnu relikviju. Šest decenija kasnije pred vratima ozloglašenog nacističkog sadiste pojavljuje se zagonetni sveštenik. Dolazi da povrati relikviju i razotkrije njenu tajnu.

Istovremeno, anonimni multimilijarder finansira arheološku ekspediciju Mojsije. Timu koji predvode jevrejski arheolozi pridružuje se Andrea Otero, hrabra novinarka, ubjeđena da će dobiti ekskluzivnu priču o iskopavanju izgubljenog Zavjetnog kovčega. Andrea ubrzo otkriva da se među članovima ekspedicije nalaze pripadnici raznih tajnih službi. Ona je prinuđena da se bori za život, a pomoć nalazi u osobama od kojih se to najmanje očekuje.

Od vremena četrdesetih godina prošlog vijeka u Beču i Njujorku do današnjih špijunskih službi u Vašingtonu i tajne ekspedicije u pustinji Jordana, Hurado nas vodi nemilosrdnim pripovjedačkim ritmom kroz roman prepun iznenađenja, akcije, opasnosti i misterije.

Nakon njegovog spektakularnog debija romanom Božji špijun, objavljenim u preko 40 zemalja i sa više od pola miliona prodatih primjeraka, Gomes-Hurado svojim drugim romanom potvrđuje da je jedan od najboljih predstavnika savremene španske proze.

  • Prevodilac: Nena Vasić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Godine 1943. ljekar nacista uzima od jednog jevrejskog bračnog para staru porodičnu relikviju. Šest decenija kasnije pred vratima ozloglašenog nacističkog sadiste pojavljuje se zagonetni sveštenik. Dolazi da povrati relikviju i razotkrije njenu tajnu. Istovremeno, anonimni multimilijarder finansira arheološku ekspediciju Mojsije. Timu koji predvode jevrejski arheolozi pridružuje se Andrea Otero, hrabra novinarka, ubjeđena da će dobiti ekskluzivnu priču o iskopavanju izgubljenog Zavjetnog kovčega. Andrea ubrzo otkriva da se među članovima ekspedicije nalaze pripadnici raznih tajnih službi. Ona je prinuđena da se bori za život, a pomoć nalazi u osobama od kojih se to najmanje očekuje. Od vremena četrdesetih godina prošlog vijeka u Beču i Njujorku do današnjih špijunskih službi u Vašingtonu i tajne ekspedicije u pustinji Jordana, Hurado nas vodi nemilosrdnim pripovjedačkim ritmom kroz roman prepun iznenađenja, akcije, opasnosti i misterije. Nakon njegovog spektakularnog debija romanom Božji špijun, objavljenim u preko 40 zemalja i sa više od pola miliona prodatih primjeraka, Gomes-Hurado svojim drugim romanom potvrđuje da je jedan od najboljih predstavnika savremene španske proze.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter