Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

U radno vreme

U radno vreme

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lusi Kelavej


ISBN:

V4591

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4591

Broj strana:

385

Težina:

494 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Šta se dogodi kada dvije sposobne poslovne žene u uzletu karijere otkriju čari zabranjene ljubavi?

Stela Bredberi i Bela Čejmbers rade za Atlantik enerdži, međunarodnu naftnu kompaniju u Londonu. Bela je zgodna samohrana majka koja je napustila studije pa je osuđena da radi kao nevidljiva asistentkinja muškarcima ni upola inteligentnim kao što je ona. Stela je dvadeset godina starija, čeka je mjesto u odboru, originalna je i sposobna - njenoj karijeri i uspjehu nema granica.

Iznenada, ove dvije inteligentne i odmjerene žene odlučuju da urade nešto nepromišljeno: upuštaju se u ljubavne afere s kolegama koje inače ne bi ni pogledale - jer šta je izazovnije od nedozvoljene ljubavi? One umiju da osvoje sve što požele, ali još ne znaju koja je cijena zabranjene strasti.

Pametno, zabavno i dirljivo, U radno vrijeme satirično ali vijerno odslikava savremeni poslovni život i daje zabavan uvid u sve ono što se događa u kancelarijama iza zatvorenih vrata.

Staro je pravilo da posao i zabava ne idu rokom pod ruku. Hoće li dvije lukave ali zaljubljene žene uspjeti da pronađu recept za tu nemoguću misiju?

  • Originalni naziv: In Office Hours
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta se dogodi kada dvije sposobne poslovne žene u uzletu karijere otkriju čari zabranjene ljubavi? Stela Bredberi i Bela Čejmbers rade za Atlantik enerdži, međunarodnu naftnu kompaniju u Londonu. Bela je zgodna samohrana majka koja je napustila studije pa je osuđena da radi kao nevidljiva asistentkinja muškarcima ni upola inteligentnim kao što je ona. Stela je dvadeset godina starija, čeka je mjesto u odboru, originalna je i sposobna - njenoj karijeri i uspjehu nema granica. Iznenada, ove dvije inteligentne i odmjerene žene odlučuju da urade nešto nepromišljeno: upuštaju se u ljubavne afere s kolegama koje inače ne bi ni pogledale - jer šta je izazovnije od nedozvoljene ljubavi? One umiju da osvoje sve što požele, ali još ne znaju koja je cijena zabranjene strasti. Pametno, zabavno i dirljivo, U radno vrijeme satirično ali vijerno odslikava savremeni poslovni život i daje zabavan uvid u sve ono što se događa u kancelarijama iza zatvorenih vrata. Staro je pravilo da posao i zabava ne idu rokom pod ruku. Hoće li dvije lukave ali zaljubljene žene uspjeti da pronađu recept za tu nemoguću misiju?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter