Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

U potrazi za Napoleonom

U potrazi za Napoleonom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4676-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1170

Broj strana:

408

Težina:

459 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon što ode u izgnanstvo na malo ostrvo Sveta Jelena u udaljenom južnom Atlantiku, poraženi car Napoleon i njegova ljubavnica, Albin de Montolon, planiraju da pobegnu i spasu svog malog sina. Udružujući porobljene Afrikance, britanske simpatizere, jevrejskog trgovca, korzikanskog odmetnika i francuske sledbenike, oni se suprotstavljaju izdaji u sopstvenim redovima, ponekad suptilnim, ponekad smelim, ali uvek očajničkim akcijama.

Usred strasti i intriga, Napoleon završava roman Klison koji je počeo da piše kao mladić. Delo prerasta u poruku sinu kojeg su mu neprijatelji uzeli, ali kako da je prenese dečaku?

U teškim okolnostima Napoleon i Albin se udaljavaju, a želju za pomirenjem ugrožavaju njihove ambicije i Albinin muž. Da bi uspeo, Napoleon mora da nauči kome da veruje. Da bi preživela, Albin mora da odluči koga da izda.

Ovaj elegantni i uverljivo prikazani roman iz pera vrhunskog pripovedača pesničke duše svakako spada u sam vrh istorijske fikcije. Divna knjiga, puna novih saznanja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon što ode u izgnanstvo na malo ostrvo Sveta Jelena u udaljenom južnom Atlantiku, poraženi car Napoleon i njegova ljubavnica, Albin de Montolon, planiraju da pobegnu i spasu svog malog sina. Udružujući porobljene Afrikance, britanske simpatizere, jevrejskog trgovca, korzikanskog odmetnika i francuske sledbenike, oni se suprotstavljaju izdaji u sopstvenim redovima, ponekad suptilnim, ponekad smelim, ali uvek očajničkim akcijama. Usred strasti i intriga, Napoleon završava roman Klison koji je počeo da piše kao mladić. Delo prerasta u poruku sinu kojeg su mu neprijatelji uzeli, ali kako da je prenese dečaku? U teškim okolnostima Napoleon i Albin se udaljavaju, a želju za pomirenjem ugrožavaju njihove ambicije i Albinin muž. Da bi uspeo, Napoleon mora da nauči kome da veruje. Da bi preživela, Albin mora da odluči koga da izda. Ovaj elegantni i uverljivo prikazani roman iz pera vrhunskog pripovedača pesničke duše svakako spada u sam vrh istorijske fikcije. Divna knjiga, puna novih saznanja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter