Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

U ime naroda i Nove priče

U ime naroda i Nove priče

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-04908-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D5498

Broj strana:

176

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Zbirka priča U ime naroda prvi put je ugledala svetlost dana 2019. godine. U njoj su objedinjeni tekstovi koje je Miodrag Majić pisao i objavljivao na svom internet portalu Blog sudije Majića. Već tada je njegova proza privukla pažnju čitalačke publike, te se može reći da je ova knjiga uvertira za sve ono što će potom uslediti - romani Miodraga Majića danas su među najčitanijima u okviru savremene domaće književne produkcije.
Pred vama se nalazi dopunjeno izdanje knjige U ime naroda, u koju su uvrštene i priče koje su nastajale kasnije - one su objedinjene pod naslovom Nove priče. Prepoznaćete u njima istu poetičku nit kao u prvom izdanju ove knjige, što svedoči o piščevoj doslednosti u načinu literarizacije, odnosno transponovanju stvarnosti u tekst, ali i o ličnoj istrajnosti u ideji da se istina izgovori glasno - u ime naroda.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zbirka priča U ime naroda prvi put je ugledala svetlost dana 2019. godine. U njoj su objedinjeni tekstovi koje je Miodrag Majić pisao i objavljivao na svom internet portalu Blog sudije Majića. Već tada je njegova proza privukla pažnju čitalačke publike, te se može reći da je ova knjiga uvertira za sve ono što će potom uslediti - romani Miodraga Majića danas su među najčitanijima u okviru savremene domaće književne produkcije. Pred vama se nalazi dopunjeno izdanje knjige U ime naroda, u koju su uvrštene i priče koje su nastajale kasnije - one su objedinjene pod naslovom Nove priče. Prepoznaćete u njima istu poetičku nit kao u prvom izdanju ove knjige, što svedoči o piščevoj doslednosti u načinu literarizacije, odnosno transponovanju stvarnosti u tekst, ali i o ličnoj istrajnosti u ideji da se istina izgovori glasno - u ime naroda.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter