Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Tragom Atlantide

Tragom Atlantide

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: A. G. Ridl


ISBN:

978-86-10-01534-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D2662

Broj strana:

376

Težina:

484 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Imarijanci su dobri u čuvanju tajni. Već dva milenijuma skrivaju istinu o porijeklu čovjeka. I traže način da ostvare svoj plan za budućnost ljudskog roda. Sada je potraga napokon okončana.
Briljantna naučnica Kejt Vorner na pragu je da otkrije lek za autizam. Ili bar ona tako misli. Njeno otkriće zapravo je mnogo revolucionarnije, a u pogrešnim rukama moglo bi postati nezamislivo opasno. Ako ga se dokopa organizacija Imari, to će označiti kraj čovječanstva kakvo je sada.

Samo jedan čovjek prozreo je složeni Imarijev plan: agent Dejvid Vejl. Ali vremena je sve manje, a neprijatelj je moćan. Agent Vejl moraće da rizikuje sve da bi došao do jedine osobe koja može da mu pomogne u borbi za spas čovječanstva - Kejt Vorner. Samo njih dvoje mogu spriječiti katastrofu... Ako budu vjerovali jedno drugom. I ako ostanu živi.

  • Originalni naziv: The Atlantis Gene / A...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Imarijanci su dobri u čuvanju tajni. Već dva milenijuma skrivaju istinu o porijeklu čovjeka. I traže način da ostvare svoj plan za budućnost ljudskog roda. Sada je potraga napokon okončana. Briljantna naučnica Kejt Vorner na pragu je da otkrije lek za autizam. Ili bar ona tako misli. Njeno otkriće zapravo je mnogo revolucionarnije, a u pogrešnim rukama moglo bi postati nezamislivo opasno. Ako ga se dokopa organizacija Imari, to će označiti kraj čovječanstva kakvo je sada. Samo jedan čovjek prozreo je složeni Imarijev plan: agent Dejvid Vejl. Ali vremena je sve manje, a neprijatelj je moćan. Agent Vejl moraće da rizikuje sve da bi došao do jedine osobe koja može da mu pomogne u borbi za spas čovječanstva - Kejt Vorner. Samo njih dvoje mogu spriječiti katastrofu... Ako budu vjerovali jedno drugom. I ako ostanu živi.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter