Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Tragedija u tri čina

Tragedija u tri čina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7928-353-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7787

Broj strana:

232

Težina:

253 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ser Čarls Kartrajt, uvaženi glumac, priredio je prijem na svom lijepom imanju na obali mora. Među gostima koji u prijatnoj atmosferi razgovaraju jedni s drugima našao se i uvaženi detektiv Herkul Poaro. Velečasni Stiven Bebington ispija svoj martini. Svud oko njega vlada žamor. Iznenada, gospodin Bebington se hvata za grlo i počinje da se ljulja...

Drama je počela. Ako u čaši nisu pronađeni tragovi ničega drugog do suvog martinija, kako je smrtonosna doza nikotina dospjela u njegovo tijelo? I ko je sljedeći? Sve su to pitanja na koje će nam odgovore dati Poaro prije nego što se zavjese spuste na kraju ove tragedije u tri čina.

Motiv ubistva je vrlo neobičan ako ne i sasvim jedinstven u analima zločina. S obzirom na to da je u pitanju roman Agate Kristi u kojem se u ulozi glavnog junaka javlja Herkul Poaro, svakako je nepotrebno isticati da je riječ o vanserijskom štivu.
Ajzek Anderson, Književni pregled Njujork tajmsa, 7. oktobar 1934.

  • Originalni naziv: Three act Tragedy
  • Prevodilac: Aleksandar Milajić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x201
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ser Čarls Kartrajt, uvaženi glumac, priredio je prijem na svom lijepom imanju na obali mora. Među gostima koji u prijatnoj atmosferi razgovaraju jedni s drugima našao se i uvaženi detektiv Herkul Poaro. Velečasni Stiven Bebington ispija svoj martini. Svud oko njega vlada žamor. Iznenada, gospodin Bebington se hvata za grlo i počinje da se ljulja... Drama je počela. Ako u čaši nisu pronađeni tragovi ničega drugog do suvog martinija, kako je smrtonosna doza nikotina dospjela u njegovo tijelo? I ko je sljedeći? Sve su to pitanja na koje će nam odgovore dati Poaro prije nego što se zavjese spuste na kraju ove tragedije u tri čina. Motiv ubistva je vrlo neobičan ako ne i sasvim jedinstven u analima zločina. S obzirom na to da je u pitanju roman Agate Kristi u kojem se u ulozi glavnog junaka javlja Herkul Poaro, svakako je nepotrebno isticati da je riječ o vanserijskom štivu. Ajzek Anderson, Književni pregled Njujork tajmsa, 7. oktobar 1934.

Dodatne informacije

Izdavač Mladinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter