Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Time Drive - Upravljanje i organizacija vremena

Time Drive - Upravljanje i organizacija vremena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6303-000-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4469

Broj strana:

225

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pred neumoljivim tokom vremena svi smo u ravnopravnom položaju. Nezavisno od materijalnog bogatstva koje dostižemo, vremena imamo malo. Kad je u pitanju vreme - nema milionera. Kapital vremena, kojim raspolažemo tokom života, iznosi u proseku 200-400 hiljada časova i - što je najvažnije - vreme je nenadoknadivo. Izgubljeno vreme, za razliku od izgubljenog novca, ne može se vratiti.

Upravljanje vremenom, tajm-menadžment - je jedno od najneophodnijih znanja za savremenog čoveka. Sve je više različitih informacija. Događaji se dešavaju sve brže. Potrebno je pravovremeno reagovati, uklopiti se u sve kraće rokove. Pri tom, nekako treba naći vremena za odmor, zabavu, porodicu, prijatelje, ...

Tajm-menadžment - to nisu samo dnevnici, planovi i rokovi. To je tehnologija, koja omogućuje da iskoristite nepovratno vreme vašeg života u skladu sa vašim ciljevima i vrednostima.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pred neumoljivim tokom vremena svi smo u ravnopravnom položaju. Nezavisno od materijalnog bogatstva koje dostižemo, vremena imamo malo. Kad je u pitanju vreme - nema milionera. Kapital vremena, kojim raspolažemo tokom života, iznosi u proseku 200-400 hiljada časova i - što je najvažnije - vreme je nenadoknadivo. Izgubljeno vreme, za razliku od izgubljenog novca, ne može se vratiti. Upravljanje vremenom, tajm-menadžment - je jedno od najneophodnijih znanja za savremenog čoveka. Sve je više različitih informacija. Događaji se dešavaju sve brže. Potrebno je pravovremeno reagovati, uklopiti se u sve kraće rokove. Pri tom, nekako treba naći vremena za odmor, zabavu, porodicu, prijatelje, ... Tajm-menadžment - to nisu samo dnevnici, planovi i rokovi. To je tehnologija, koja omogućuje da iskoristite nepovratno vreme vašeg života u skladu sa vašim ciljevima i vrednostima.

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter