Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.278

Facebook slicica

Katalog

Tiho veče s Odri Hepbern

Tiho veče s Odri Hepbern

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lusi Holidej


ISBN:

978-86-521-2512-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6106

Broj strana:

336

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Libi Lomaks, neuspela glumica, nesrećna u ljubavi, povlači se u svet klasičnih filmova, gde besmrtni život zvezda velikog ekrana nudi mnogo više romantike nego Libina svakodnevica.

Posle jednog užasnog dana na snimanju naučnofantastične televizijske serije, na kojem se pokazala kao sušta suprotnost ženstvenoj ljupkosti i otmenosti i obrukala se pred glumcem srcolomcem Dilonom O’Harom, Libi se sprema da po milijarditi put odgleda Doručak kod Tifanija. Ušuškanu na staroj sofi koju joj je iz skladišta filmskih scenskih rekvizita doneo njen najbolji drug Oli, Libi čeka neviđeno iznenađenje. U nezaboravnoj crnoj haljini, s nezaboravnim naočarima za sunce i muštiklom, na sofu pored nje otmeno se smestila Odri Hepbern. Između damski povučenih dimova cigarete Odri će ponuditi nekoliko saveta neutešnoj Libi.

Ipak, ima li neostvarena mlada glumica s dugom istorijom propalih veza imalo štofa u sebi da se kroz trnje probije do zvezda? Uz malo magije kojom je oduvek zračila Odri Hepbern, možda će se čak i Libi naći na pravom putu.

Tiho veče s Odri Hepbern prvi je u trilogiji romana koji prate život i ljubavne dogodovštine Libi Lomaks kroz sve međufaze od dna do uspeha, uz malu pomoć nekih veoma posebnih prijatelja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Libi Lomaks, neuspela glumica, nesrećna u ljubavi, povlači se u svet klasičnih filmova, gde besmrtni život zvezda velikog ekrana nudi mnogo više romantike nego Libina svakodnevica. Posle jednog užasnog dana na snimanju naučnofantastične televizijske serije, na kojem se pokazala kao sušta suprotnost ženstvenoj ljupkosti i otmenosti i obrukala se pred glumcem srcolomcem Dilonom O’Harom, Libi se sprema da po milijarditi put odgleda Doručak kod Tifanija. Ušuškanu na staroj sofi koju joj je iz skladišta filmskih scenskih rekvizita doneo njen najbolji drug Oli, Libi čeka neviđeno iznenađenje. U nezaboravnoj crnoj haljini, s nezaboravnim naočarima za sunce i muštiklom, na sofu pored nje otmeno se smestila Odri Hepbern. Između damski povučenih dimova cigarete Odri će ponuditi nekoliko saveta neutešnoj Libi. Ipak, ima li neostvarena mlada glumica s dugom istorijom propalih veza imalo štofa u sebi da se kroz trnje probije do zvezda? Uz malo magije kojom je oduvek zračila Odri Hepbern, možda će se čak i Libi naći na pravom putu. Tiho veče s Odri Hepbern prvi je u trilogiji romana koji prate život i ljubavne dogodovštine Libi Lomaks kroz sve međufaze od dna do uspeha, uz malu pomoć nekih veoma posebnih prijatelja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter