Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Tiha voda - Ubistva u Sandhamnu 1

Tiha voda - Ubistva u Sandhamnu 1

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Viveka Sten


ISBN:

978-86-7702-973-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7867

Broj strana:

379

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Idilično ostrvo Sandhamn. Jedno od najpopularnijih letovališta u Švedskoj. Jek sezone odmora. U ranim jutarnjim časovima, šetajući psa na plaži, čovek nailazi na jeziv prizor – voda je izbacila leš upleten u ribarsku mrežu.Policijski inspektor Tomas Andreason stiže na lice mesta. Žrtva je Krister Bergren, neženja sa kopna koji je nestao pre mesec dana. Svi znaci ukazuju na nesreću, sve dok u lokalom pansionu ne osvane još jedan leš – ovoga puta reč je o Bergrenovoj rođaki koju je Tomas intervjuisao samo nekoliko dana ranije u Stokholmu.

Dok ideja o ubici među njima sve više brine žitelje ostrva, Tomas stupa u kontakt sa prijateljicom iz detinjstva, lokalnom advokaticom Norom Linde. Zajedno će pokušati da odgonetnu tajne koje vezuju dvoje došljaka za ostrvo koje znaju od svog detinjstva. Tiha voda je napet, uzbudljiv roman o odbrani nasleđa i odbijanju kompromisa kada je posredi sam opstanak.

  • Prevodilac: Jelena Ivetić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Idilično ostrvo Sandhamn. Jedno od najpopularnijih letovališta u Švedskoj. Jek sezone odmora. U ranim jutarnjim časovima, šetajući psa na plaži, čovek nailazi na jeziv prizor – voda je izbacila leš upleten u ribarsku mrežu.Policijski inspektor Tomas Andreason stiže na lice mesta. Žrtva je Krister Bergren, neženja sa kopna koji je nestao pre mesec dana. Svi znaci ukazuju na nesreću, sve dok u lokalom pansionu ne osvane još jedan leš – ovoga puta reč je o Bergrenovoj rođaki koju je Tomas intervjuisao samo nekoliko dana ranije u Stokholmu. Dok ideja o ubici među njima sve više brine žitelje ostrva, Tomas stupa u kontakt sa prijateljicom iz detinjstva, lokalnom advokaticom Norom Linde. Zajedno će pokušati da odgonetnu tajne koje vezuju dvoje došljaka za ostrvo koje znaju od svog detinjstva. Tiha voda je napet, uzbudljiv roman o odbrani nasleđa i odbijanju kompromisa kada je posredi sam opstanak.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter