Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Teskoba večeri

Teskoba večeri

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-80830-54-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B0948

Broj strana:

252

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Svet desetogodišnje Jas Milder, iz pobožne porodice u ruralnoj Holandiji, obeležen je osećajem masti na koži koja štiti od oštre zime, teksturom bradavica na krastačama koje migriraju, zvukom „rumenih reči“ kojih nema u Bibliji. Kada tragična nesreća slomi njene roditelje, deca Milderovih su prepuštena sama sebi - izmišljaju vlastita pravila, vlastitu kosmologiju, prelaze granice pristojnosti u divljoj pometnji, bivaju i žrtve i počinioci neshvatljivih surovosti. To preplitanje nevinosti i brutalnosti je kompleksno, potresno i teško podnošljivo. Jas upada u vrtlog uznemirujućih maštanja, oslobađajući mrak koji preti sve da ih proguta.

Debitantski roman Marike Lukas Rejnefeld, ovenčan Međunarodnom Bukerovom nagradom za 2020. godinu, upečatljiv je u divljoj, nasilnoj lepoti. Prepun nezaboravnih slika - sirovih, nadrealnih, poetičnih - Teskoba večeri predstavlja radikalno čitalačko iskustvo koje će vas zauvek promeniti.

  • Prevodilac: Mila Vojinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svet desetogodišnje Jas Milder, iz pobožne porodice u ruralnoj Holandiji, obeležen je osećajem masti na koži koja štiti od oštre zime, teksturom bradavica na krastačama koje migriraju, zvukom „rumenih reči“ kojih nema u Bibliji. Kada tragična nesreća slomi njene roditelje, deca Milderovih su prepuštena sama sebi - izmišljaju vlastita pravila, vlastitu kosmologiju, prelaze granice pristojnosti u divljoj pometnji, bivaju i žrtve i počinioci neshvatljivih surovosti. To preplitanje nevinosti i brutalnosti je kompleksno, potresno i teško podnošljivo. Jas upada u vrtlog uznemirujućih maštanja, oslobađajući mrak koji preti sve da ih proguta. Debitantski roman Marike Lukas Rejnefeld, ovenčan Međunarodnom Bukerovom nagradom za 2020. godinu, upečatljiv je u divljoj, nasilnoj lepoti. Prepun nezaboravnih slika - sirovih, nadrealnih, poetičnih - Teskoba večeri predstavlja radikalno čitalačko iskustvo koje će vas zauvek promeniti.

Dodatne informacije

Izdavač Booka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter