Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Tarantula

Tarantula

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tjeri Žonke


ISBN:

9788677021979

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4481

Broj strana:

144

Težina:

279 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tri priče, isprepletene nalik na paukovu mrežu, uvlače nas u krimi roman gotske atmosfere ispunjen mračnom stranom ljudske prirode, požudom, gubitkom i osvetom.

Rišar Lafarg je poznati specijalista za estetsku hirurgiju. Ali niko ne zna da je mlada žena u čijem prisustvu ga ponekad viđaju zapravo njegova zatvorenica. Rišar tjera Evu na prostituciju na luksuznim pariskim žurkama, gdje posmatra kako mušterije postupaju sa njom i uživa u njenoj patnji i gađenju prema životu koji joj je nametnuo.

Aleks Barni je upravo izvršio pljačku. Ubio je policajca, a i sam je ranjen. On mora da se sakrije, jer ga traže. Na njegovu žalost, tokom pljačke, neko je skinuo fantomku sa njegove glave i sigurnosna kamera mu je snimila lice. Prisjeća se svog starog druga Vensana, koji bi sigurno našao način da mu pomogne u ovoj nezavidnoj situaciji.

Vensan Moro jedne noći odlazi da se provoza motorom. U jednom trenutku shvata da ga neko prati. Pokušava da se otarasi progonitelja, gubi se u šumi, ali ga misteriozna osoba sustiže. Nakon četiri godine od Vensanovog nestanka, saznajemo da je njegov otmičar Rišar Lafarg, koji mu se sveti zbog silovanja ćerke.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tri priče, isprepletene nalik na paukovu mrežu, uvlače nas u krimi roman gotske atmosfere ispunjen mračnom stranom ljudske prirode, požudom, gubitkom i osvetom. Rišar Lafarg je poznati specijalista za estetsku hirurgiju. Ali niko ne zna da je mlada žena u čijem prisustvu ga ponekad viđaju zapravo njegova zatvorenica. Rišar tjera Evu na prostituciju na luksuznim pariskim žurkama, gdje posmatra kako mušterije postupaju sa njom i uživa u njenoj patnji i gađenju prema životu koji joj je nametnuo. Aleks Barni je upravo izvršio pljačku. Ubio je policajca, a i sam je ranjen. On mora da se sakrije, jer ga traže. Na njegovu žalost, tokom pljačke, neko je skinuo fantomku sa njegove glave i sigurnosna kamera mu je snimila lice. Prisjeća se svog starog druga Vensana, koji bi sigurno našao način da mu pomogne u ovoj nezavidnoj situaciji. Vensan Moro jedne noći odlazi da se provoza motorom. U jednom trenutku shvata da ga neko prati. Pokušava da se otarasi progonitelja, gubi se u šumi, ali ga misteriozna osoba sustiže. Nakon četiri godine od Vensanovog nestanka, saznajemo da je njegov otmičar Rišar Lafarg, koji mu se sveti zbog silovanja ćerke.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter