Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Tajne srećnog života

Tajne srećnog života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Suzan Majsner


ISBN:

9-788-650-528-518

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6551

Broj strana:

326

Težina:

331 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Istina je čudan saputnik; jednog trenutka baca u očajanje, a drugog opčinjuje. Ali nikada ne obmanjuje.

Mlada Amerikanka Kendra van Zant, priprema se za intervju sa slikarkom Izabel Makfarland, koja je decenijama odbijala novinare. Izabel je jedan od malobrojnih još živih svjedoka nacističkog bombardovanja Londona i plana britanske vlade za zaštitu londonske djece. Priča koju će Kendra od nje čuti staviće na probu njena uvjerenja i njeno srce...

London, početak Drugog svjetskog rata: stotine hiljada londonske djece evakuisane su u takozvane hraniteljske porodice u mirnoj unutrašnjosti zemlje. Sestrice Emi i Džulija Dauntri smiještene su u pitoresknom kostvoldskom seocetu, u ljupkoj kući srdačne Šarlot Hevlok. Ali Emi žudi da se vrati u London, gde je čeka obećanje blistave karijere. Ne mogavši da ostavi malenu Džuliju, Emi je vodi sa sobom. Kada su se dvije devojčice iskrcale na prestoničkoj stanici Pedington, bio je sedmi septembar, dan zvjerskog bombardovanja Londona... Sticajem niza nesrećnih okolnosti, Emi i Džulija su nemilosrdno razdvojene i od tog trenutka, njihov život nikad više neće biti isti.


Ostatak svijeta se može kretati vrtoglavom brzinom, ali kad učiš da živiš s gubitkom, vrijeme usporava do brzine tvog disanja.

  • Originalni naziv: Secrets of a Charmed...
  • Prevodilac: Nikola Pribičević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Istina je čudan saputnik; jednog trenutka baca u očajanje, a drugog opčinjuje. Ali nikada ne obmanjuje. Mlada Amerikanka Kendra van Zant, priprema se za intervju sa slikarkom Izabel Makfarland, koja je decenijama odbijala novinare. Izabel je jedan od malobrojnih još živih svjedoka nacističkog bombardovanja Londona i plana britanske vlade za zaštitu londonske djece. Priča koju će Kendra od nje čuti staviće na probu njena uvjerenja i njeno srce... London, početak Drugog svjetskog rata: stotine hiljada londonske djece evakuisane su u takozvane hraniteljske porodice u mirnoj unutrašnjosti zemlje. Sestrice Emi i Džulija Dauntri smiještene su u pitoresknom kostvoldskom seocetu, u ljupkoj kući srdačne Šarlot Hevlok. Ali Emi žudi da se vrati u London, gde je čeka obećanje blistave karijere. Ne mogavši da ostavi malenu Džuliju, Emi je vodi sa sobom. Kada su se dvije devojčice iskrcale na prestoničkoj stanici Pedington, bio je sedmi septembar, dan zvjerskog bombardovanja Londona... Sticajem niza nesrećnih okolnosti, Emi i Džulija su nemilosrdno razdvojene i od tog trenutka, njihov život nikad više neće biti isti. Ostatak svijeta se može kretati vrtoglavom brzinom, ali kad učiš da živiš s gubitkom, vrijeme usporava do brzine tvog disanja.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Book
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter