Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Svjedok vatre

Svjedok vatre

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lars Kepler


ISBN:

978-953-266-515-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

K9679

Broj strana:

500

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,30 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U Birgittagårdenu, domu za problematične tinejdžerice, jedne su noći ubijene dvije osobe, Elisabet Grim, medicinska sestra zaposlena u domu, i Miranda Ericsdotter, jedna od štićenica. Vicky Bennet, koja je nakon niza neuspjelih udomljavanja nedavno došla u Birgittagården, iste noći netragom nestaje, a u bijegu krade auto u kojem se nalazi četverogodišnji dječak. Premda pod internom istragom, u rješavanje slučaja uključuje se pronicavi policijski inspektor Joona Linna. I dok na svaki način pokušava pronaći Vicky i spriječiti još veću tragediju, ne prestaju ga proganjati duhovi, ne samo oni koje je prizvala potencijalna svjedokinja, navodna vidovnjakinja Flora Hansen, nego i crne sjene iz njegove prošlosti.
Treća knjiga iz serije o inspektoru Jooni Linni Svjedok vatre napet je triler koji se teško može pustiti iz ruku. U svakom slučaju, Lars Kepler, odnosno bračni par Ahndoril, koji djeluje pod tim pseudonimom, ponovno je uspio stvoriti napetu atmosferu s neočekivanim obratima i intrigantnim likovima koji čitatelja ne ostavljaju na miru, nego samo povećavaju želju za što skorijim sljedećim nastavkom. Knjige s potpisom Lars Kepler bez sumnje su najbolji i najčitaniji suvremeni švedski trileri.

  • Originalni naziv: Eldvittnet
  • Prevodilac: Željka Černok
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U Birgittagårdenu, domu za problematične tinejdžerice, jedne su noći ubijene dvije osobe, Elisabet Grim, medicinska sestra zaposlena u domu, i Miranda Ericsdotter, jedna od štićenica. Vicky Bennet, koja je nakon niza neuspjelih udomljavanja nedavno došla u Birgittagården, iste noći netragom nestaje, a u bijegu krade auto u kojem se nalazi četverogodišnji dječak. Premda pod internom istragom, u rješavanje slučaja uključuje se pronicavi policijski inspektor Joona Linna. I dok na svaki način pokušava pronaći Vicky i spriječiti još veću tragediju, ne prestaju ga proganjati duhovi, ne samo oni koje je prizvala potencijalna svjedokinja, navodna vidovnjakinja Flora Hansen, nego i crne sjene iz njegove prošlosti. Treća knjiga iz serije o inspektoru Jooni Linni Svjedok vatre napet je triler koji se teško može pustiti iz ruku. U svakom slučaju, Lars Kepler, odnosno bračni par Ahndoril, koji djeluje pod tim pseudonimom, ponovno je uspio stvoriti napetu atmosferu s neočekivanim obratima i intrigantnim likovima koji čitatelja ne ostavljaju na miru, nego samo povećavaju želju za što skorijim sljedećim nastavkom. Knjige s potpisom Lars Kepler bez sumnje su najbolji i najčitaniji suvremeni švedski trileri.

Dodatne informacije

Izdavač Fraktura
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter